Home Alle restaurants Brasserie Intermezzo (haren)

Brasserie Intermezzo (haren)

door Judith

Brasserie Intermezzo

Haren
Vrijdag 28 december 2018

Inleiding

Het was een drukke, maar gezellige dag. Nadat we de expositie van Chihuly hadden bezocht in het Groninger Museum (wat overigens een waanzinnige expositie is!), besloten we nog even Haren in te gaan. Haren is gezellig, compact, leuke winkels en een tikkie chic, hier houden we wel van. Bij brasserie Intermezzo aten we snel een hapje voordat we diezelfde avond naar een verjaardag moesten. Brasserie Intermezzo ligt in hartje Haren en wordt bezocht door jong en oud.

Type restaurant

Restaurant Intermezzo serveert verschillende Nederlandse en West Europese gerechten.

Invalidenparkeerplaats

Op ongeveer 100 meter afstand ligt een parkeerterrein aan het Raadhuisplein, waarbij twee invalidenparkeerplaatsen aanwezig zijn.

Ondergrond van parkeerplaats naar restaurant

De ondergrond van de parkeerplaats naar het restaurant is verhard middels bestrating.

Terras

Aan de zijkant van het pand is een terras gesitueerd. Er zijn tafels aanwezig met één middenpoot. Deze tafels zijn goed onderrijdbaar met een (elektrische) rolstoel.

Entree restaurant

Via een kleine drempel van zo’n 2 cm treed je het pand binnen. De deur is breed genoeg voor een elektrische rolstoel. Nadeel is dat de entreedeur zwaar opengaat. Voor een persoon in een rolstoel zal het lastig zijn zelf de deur te openen.

Drempels inpandig

Er zijn inpandig geen drempels aanwezig.

Verdieping

Het restaurant bevindt zich op de begane grond.

Restaurant

Het restaurant is ruim ingericht. Er zijn tafels aanwezig met één middenpoot. Deze tafels zijn goed onderrijdbaar met een (elektrische) rolstoel.

Betalen

In principe dient men aan de bar te pinnen.

Invalidentoilet

Er is een invalidentoilet aanwezig. Hiervoor moet je wel om een sleutel vragen. Via een halletje bereik je het toilet. Het invalidentoilet is ruim en beschikt over beugels. Er is geen alarmkoord aanwezig.

Ambiance restaurant

Het pand is in moderne stijl gebouwd en heeft veel ramen. Dit maakt het pand van binnen heel licht. Samen met de moderne inrichting doet het heel fris aan. Het pand beschikt over een open keuken, wat ervoor zorgt dat het levendig en dynamisch is.

Eten & Drinken

We bestelden dit keer alleen een hoofdgerecht, kabeljauw met een paprikasaus, tagliatelle met een tomaten- groentensaus en een mixed grill. Het eten was prima. Goede prijs- kwaliteitverhouding. Eén persoon is vegetarisch en bestelde een vegetarisch hoofdgerecht. Dit werd goed onthouden. Zonder iets te zeggen kreeg zij een vegetarische amuse. Dit is netjes en komen we niet zo heel snel tegen.

Extra

De bediening is vriendelijke en oplettend.

Adres

Brasserie Intermezzo
Rijksstraatweg 152 in Haren

www.intermezzoharen.nl

Alle rechten voorbehouden
Typefouten en prijswijzigingen voorbehouden

Misschien vindt je dit ook leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Prima Meer info

Privacy & Cookies Policy