Home Alle restaurants Eetcafé Gulpener BrouwLokaal

Eetcafé Gulpener BrouwLokaal

door Judith

Eetcafé Gulpener BrouwLokaal

Gulpen
21 september 2022

Inleiding

Het Gulpener BrouwLokaal bestaat uit een microbrouwerij, een smaakbibliotheek, een studielab, een bierwinkel, een eetcafé en een biergarten. In de microbrouwerij wordt geëxperimenteerd en gezocht naar nieuwe bierrecepten, smaken en stijlen. In de eeuwenoude gewelfde kelder kun je in de smaakbibliotheek genieten van meer dan 100 verschillende bieren. In het studielab kun je je meer verdiepen in bier en informatie vinden voor hobbybrouwers. In de bierwinkel kun je natuurlijk de lekkerste bieren kopen en in het eetcafé kun je de verschillende bieren proeven. Natuurlijk kun je in het eetcafé ook genieten van allerlei gerechten. In de zomer kun je in de intieme en ommuurde biergarten genieten van een hapje en drankje. Het BrouwLokaal werkt volgens een 25 miles horecaconcept. Dit betekent dat alle ingrediënten worden ingekocht bij leveranciers die zich binnen een straal van 40 km rondom het BrouwLokaal bevinden.

Type restaurant

Het eetcafé serveert voornamelijk Hollandse gerechten.

Invalidenparkeerplaats

Binnen 100 meter van het BrouwLokaal, aan de Dorpsstraat, is een klein parkeerterrein aanwezig. Er zijn geen aparte invalidenparkeerplaatsen aanwezig. Daarnaast kun je gratis parkeren op het Willem Alexanderplein.

Ondergrond van parkeerplaats naar restaurant

De straat van de parkeerplaats naar het restaurant is verhard.

Terras

Er is een ruim verhard terras aanwezig en er zijn picknicktafels en tafels met vier hoekpoten aanwezig. Deze tafels zijn moeilijker onderrijdbaar met een (elektrische) rolstoel. Het terras is te bereiken via de achterkant van het eetcafé. Buiten is het terras namelijk alleen via een hoge trap te bereiken.

Entree restaurant

Via een duwdeur kom je in het eetcafé terecht. Er is bij de ingang geen drempel aanwezig.

Drempels inpandig

In het eetcafé zijn geen drempels aanwezig.

Verdieping

Het eetcafé bevindt zich op de begane grond.

Restaurant

Het eetcafé kent een ruime opstelling. De tafels beschikken over een centrale middenpoot en zijn daarmee goed onderrijdbaar met een (elektrische) rolstoel.

Betalen

Je kunt aan tafel mobiel pinnen.

Invalidentoilet

Er is een invalidentoilet aanwezig. Je kunt met je rolstoel voor en naast het toilet staan. Er zitten beugels naast het toilet en er is een onderrijdbare wastafel. De spiegel is op zithoogte geplaatst en er is een alarmkoord aanwezig.

Hulphond

Een hulphond mag mee naar binnen.

Adres

Gulpener Brouwlokaal
Rijksweg 19a in Gulpen

www.gulpenerbrouwlokaal.nl

Alle rechten voorbehouden
Typefouten en prijswijzigingen voorbehouden

Misschien vindt je dit ook leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Prima Meer info

Privacy & Cookies Policy