Home Alle restaurantsGroningenAduard Herberg Onder de Linden (Aduard)

Herberg Onder de Linden (Aduard)

door Judith

Herberg Onder de Linden

Aduard
Zaterdag 23 februari 2019

Inleiding

Een avond culinair genieten is echt heel fijn. Dit doen we een paar keer per jaar, niet te vaak, het moet immers wel bijzonder blijven. Restaurant Herberg Onder de Linden ligt in het Groningse dorp Aduard en beschikt over één Michelinster. Het restaurant is gevestigd is een oude karakteristieke boerderij. Het pand is van binnen geheel gemoderniseerd, waarbij de oude kenmerken zijn behouden.

Type restaurant

Het restaurant serveert op culinaire wijze verschillende Internationale gerechten.

Michelinster

Herberg Onder de Linden beschikt over één Michelinster.

Invalidenparkeerplaats

Herberg Onder de Linden beschikt over een eigen parkeergelegenheid. De ondergrond van de parkeerplaats is verhard met grind. Voor een elektrische rolstoel prima te doen, maar voor een duwrolstoel best zwaar.

Ondergrond van parkeerplaats naar restaurant

De ondergrond van de parkeerplaats naar het restaurant is verhard middels grind en bestrating.

Terras

Aan de zijkant van het pand is een ruim terras gesitueerd. De ondergrond van het terras is verhard middels bestrating. De tafels met aan elke hoek een poot zijn moeilijker onderrijdbaar met een (elektrische) rolstoel.

Entree restaurant

De eerste hal bereik je via een glazen duwdeur. De deur is voldoende breed voor een elektrische rolstoel. De entree is drempelloos. De volgende hal is te bereiken via een minimale drempel van zo’n 2 cm. Om de volgende hal te kunnen bereiken zit een flinke traptrede. Hier is gezorgd voor een metalen oprijplaat. De bediening helpt je hier graag bij.

Verdieping

Het restaurant bevindt zich op de begane grond.

Restaurant

Het restaurant is ruim ingericht. Er zijn tafels aanwezig met één middenpoot, deze tafels zijn goed onderrijdbaar met een (elektrische) rolstoel.

Betalen

Er is een mobiel pinautomaat aanwezig.

Invalidentoilet

Er is geen invalidentoilet aanwezig.

Ambiance restaurant

Het restaurant is klassiek en chic ingericht. Door de prachtige kunst, een grote kroonluchter en de oude karakteristieke elementen, hangt er een hele fijne sfeer.

Eten & Drinken

We begonnen met een champagnecocktail en allerlei lekkere amuses. We konden een menu van de kaart uitzoeken of voor een verrassingsmenu kiezen. Wij kozen voor een 7-gangen verrassingsmenu. Altijd leuk om niet te weten wat je krijgt! De mooiste creaties kwamen voorbij. Van skrei met scheermessen, krab, paling, heilbot, lende tot bloedworst met truffelrisotto. Het mooie servies, de bijzondere en verfijnde smaken, maken de avond compleet. Alle smaken zijn perfect op elkaar afgestemd en de borden zijn prachtig opgemaakt. Ook het vegetarische menu was uitmuntend. Groenten zijn zo veelzijdig!

We sloten de avond af met een lekkere kop koffie. Ook daarbij werden nog heerlijke friandises geserveerd.

Extra

De bediening is zeer gastvrij en goed op elkaar ingespeeld. De eigenaresse heet je persoonlijk welkom en neemt afscheid bij het weggaan. Een zeer aardige dame.

Adres

Herberg Onder de Linden
Burgemeester van Barneveldweg 3 in Aduard

www.herbergonderdelinden.com

Alle rechten voorbehouden
Typefouten en prijswijzigingen voorbehouden

Misschien vindt je dit ook leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Prima Meer info

Privacy & Cookies Policy