Home Alle restaurants Hotel Restaurant Van der Valk Hengelo

Hotel Restaurant Van der Valk Hengelo

door Judith

Hotel Restaurant Van der Valk Hengelo

Hengelo
28 oktober 2022

Inleiding

Hotel Restaurant Van der Valk Hengelo ligt aan de A1 snelweg, aan de rand van Hengelo. Het restaurant is groots en ruim opgezet. Je kunt er de gehele dag terecht, van ontbijt tot diner. Iedere zondag kun je er genieten van de ‘zondagsbrunch’. Een uitgebreid buffet met allerlei broodjes, soepen, koude en warme gerechten.

Type restaurant

Op de menukaart staan hoofdzakelijk Internationale gerechten, waarbij de gerechten meestal Frans-Nederlands georiënteerd zijn.

Invalidenparkeerplaats

Het Van der Valk Hotel beschikt over een ruim parkeerterrein met diverse invalidenparkeerplaatsen in de directe nabijheid van de ingang van het hotel/restaurant.

Ondergrond van de parkeerplaats naar het restaurant

De straat van het parkeerterrein naar het restaurant is verhard. De ingang van het restaurant bereik je via een grote trap of via een langzaam oplopende hellingbaan.

Terras

Er is een groot terras aanwezig. De tafels hebben hoekpoten en zijn daardoor wat moeilijker onderrijdbaar voor bezoekers in een (elektrische) rolstoel.

Entree restaurant

Via een automatische draaideur kom je in de centrale hal van het hotel. De draaideur is ruim en beschikt over een ‘langzame stand’ knop. Via de hal van het hotel kom je in het restaurant terecht.

Drempels inpandig

In het restaurant zijn geen drempels aanwezig.

Verdieping

Het restaurant bevindt zich op de begane grond.

Restaurant

Het restaurant is groot en kent een ruime indeling. De tafels beschikken over een centrale middenpoot zodat je er met een (elektrische) rolstoel goed onder kunt rijden.

Betalen

Je kunt aan tafel mobiel pinnen.

Invalidentoilet

Om naar het invalidentoilet te gaan moet je met de lift naar de benedenverdieping. De lift is ruim en goed toegankelijk voor een (elektrische) rolstoel. Direct bij de uitgang van de lift is het invalidentoilet. Het is een zeer ruim invalidentoilet. Je kunt met je (elektrische) rolstoel voor en naast het toilet staan. Er zitten beugels naast het toilet en er is een onderrijdbare wastafel aanwezig. De grote spiegel is op zithoogte geplaatst. Er is geen alarmkoord aanwezig.

Hulphond

Een hulphond mag mee naar binnen.

Adres

Hotel Restaurant Van der Valk Hengelo
Bornestraat 400 in Hengelo

www.hotelhengelo.nl

Alle rechten voorbehouden
Typefouten en prijswijzigingen voorbehouden

Misschien vindt je dit ook leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Prima Meer info

Privacy & Cookies Policy