Home Alle restaurants Kaap Hoorn (Haren)

Kaap Hoorn (Haren)

door Judith

Kaap Hoorn

Haren
Mei 2023

Inleiding

Het trendy en sfeervolle restaurant ligt direct aan het Hoornse meer aan de rand van de stad Groningen. Het Hoornse meer en het Paterswoldse meer zijn met elkaar verbonden en vormen het grootste recreatiegebied rond de stad Groningen. Je kunt er zwemmen, varen, zonnen of een rondvaarttocht maken. Kaap Hoorn heeft de uitstraling van een beachclub. Het is trendy ingericht en naast een ruim terras kun je er ook loungen op een klein strand aan het water. Je kunt er terecht voor een lunch, diner, high tea, maar je kunt er ook lekker borrelen met een snack.

Type restaurant

Op de menukaart staan internationale gerechten. 

Invalidenparkeerplaats

Naast het restaurant ligt een ruim parkeerterrein. Direct naast de ingang van het restaurant is echter ook een invalidenparkeerplaats waar je kosteloos kunt parkeren.

Ondergrond van parkeerplaats naar restaurant

Op het pad van de invalidenparkeerplaats naar Kaap Hoorn ligt grind. 

Terras

Het restaurant beschikt over een mooi verhard terras. Het terras is vanuit het restaurant te bereiken. Je moet wel een kleine drempel over van ongeveer 2 cm. Bij slecht weer kan het terras geheel worden afgesloten. Het terras beschikt over 4-poot tafels. 

Entree restaurant

Via een duwdeur bereik je het restaurant. Er is een kleine drempel van ongeveer 2,5 cm. aanwezig.

Drempels inpandig

Er zijn inpandig geen drempels aanwezig. Een klein deel van het restaurant ligt iets hoger en die ruimte kun je alleen bereiken via een traptrede. Er is geen oprijplaat aanwezig.

Begane grond/verdieping

Het restaurant bevindt zich op de begane grond.

Restaurant

Het restaurant is ruim ingericht. In het restaurant zijn ronde tafels met een centrale middenpoot en 4-poot tafels aanwezig. Tafels met een centrale middenpoot zijn gemakkelijker onderrijdbaar met een (elektrische) rolstoel.

Betalen

Er is een mobiel pinautomaat aanwezig. Hierdoor is pinnen aan tafel én op zithoogte mogelijk.

Invalidentoilet

Er is een invalidentoilet aanwezig. Het invalidentoilet bevindt zich op de begane grond. Het toilet is ruim ingericht en er zijn beugels aanwezig, evenals een spiegel, een onderrijdbare wastafel en een alarmkoord. Er is naast het toilet voldoende ruimte voor een handbewogen rolstoel.

Hulphond

Een hulphond is welkom.

Adres

Beachclub Kaap Hoorn
Kaapse Baan 1 in Haren (Groningen)

www.kaaphoorn.nu

Alle Rechten voorbehouden

Misschien vindt je dit ook leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Prima Meer info

Privacy & Cookies Policy