Home Alle restaurants Molino Restaurant & Bar (Drachten)

Molino Restaurant & Bar (Drachten)

door Judith

Molino Restaurant & Bar

Drachten
2023

Inleiding

Molino ligt aan de rand van het centrum van Drachten. Het restaurant is gehuisvest in een oude boerderij en ligt aan een kleine haven. Het restaurant is recent gerenoveerd en is prachtig ingericht. Het oude karakteristieke karakter, de tegeltjes en de warme kleuren brengen veel sfeer. Je kunt er sushi en andere Aziatische gerechten eten, maar er staan ook Europese gerechten op de menukaart. Je kunt er dineren en er is een loungebar.

Type restaurant

Molino serveert verschillende Aziatische Fusion gerechten.

Invalidenparkeerplaats

Het restaurant heeft geen eigen parkeerterrein. Je kunt echter goed en kosteloos parkeren aan de overzijde van het water aan de Moleneind Noordzijde. Bijna recht tegenover het restaurant en op ongeveer 150 meter loopafstand is een invalidenparkeerplaats aanwezig.

Ondergrond van parkeerplaats naar restaurant

Het pad van de invalidenparkeerplaats naar restaurant Molino is verhard middels bestrating.

Terras

Het restaurant beschikt over een ruim en mooi terras. Het terras ligt aan de zijkant van het restaurant (rond de hoofdingang) en heeft een ruime opstelling. Vanaf het terras heb je een mooi uitzicht over de kleine haven. De tafels hebben een middenpoot en deze tafels zijn goed onderrijdbaar met een (elektrische) rolstoel.

Entree restaurant

Via een duwdeur en vervolgens een elektrische schuifdeur bereik je het restaurant.
Er is een lage drempel van ongeveer 1 cm aanwezig.

Drempels inpandig

Er zijn inpandig geen drempels aanwezig. Een klein deel van het restaurant (de opkamer) is verhoogd en te bereiken via enkele traptreden. Op verzoek kan er een oprijplaat worden neergelegd. Het gaat hier maar om een klein gedeelte en het grootste gedeelte van het restaurant is gewoon goed toegankelijk.

Begane grond/verdieping

Het restaurant bevindt zich op de begane grond.

Restaurant

Het restaurant is ruim ingericht. De meeste tafels hebben een centrale middenpoot. Deze tafels zijn goed onderrijdbaar met een (elektrische) rolstoel.

Betalen

Er is op dit moment geen mobiel pinautomaat aanwezig. Je kunt betalen bij de bar. Hierdoor is pinnen aan tafel én op zithoogte niet mogelijk. Een medewerker gaf aan dat wellicht dit jaar mobiel pinnen weer mogelijk is.

Invalidentoilet

Er is een mooi invalidentoilet aanwezig. Het invalidentoilet bevindt zich op de begane grond. Het toilet is ruim ingericht en er zijn steunbeugels aanwezig, evenals een spiegel, een onderrijdbare wastafel en een alarmkoord. Er is naast het toilet voldoende ruimte voor een handbewogen rolstoel of elektrische rolstoel van reguliere grootte.

Hulphond

Een hulphond is welkom.

Adres

Molino Restaurant & Bar
Moleneind ZZ 71 in Drachten

www.molinodrachten.nl

Alle rechten voorbehouden

 

Misschien vindt je dit ook leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Prima Meer info

Privacy & Cookies Policy