Home Alle restaurants Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer (Putten)

Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer (Putten)

door Judith

Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer

Putten
April 2024

Inleiding

Het restaurant van het Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer ligt, zoals de naam doet vermoeden, direct aan het Veluwemeer. Vanaf de A28 neem je de afslag strand Nulde. Vanuit het hotel kun je uitstapjes maken naar de mooie steden Amersfoort en Harderwijk en wanneer je rust zoekt kun je de uitgestrekte Veluwe bezoeken.
Het hotel beschikt over een mindervalide kamer.

Type restaurant

Op de menukaart staan Internationale gerechten. De chef-kok werkt zoveel mogelijk met regionale en verantwoorde ingrediënten. In het restaurant kun je lunchen en dineren.

Invalidenparkeerplaats

Het Hotel/restaurant beschikt over een eigen parkeerterrein, waar je kosteloos kunt parkeren. Vlak naast de ingang van het hotel/restaurant liggen twee invalidenparkeerplaatsen.

Ondergrond van de parkeerplaats naar het hotel/restaurant

De ondergrond van het parkeerterrein naar het hotel/restaurant is verhard.

Terras

Het hotel/restaurant beschikt tijdens de zomermaanden over een mooi en ruim verhard terras. Het terras ligt aan de achterzijde van het restaurant en ligt direct aan het Veluwemeer. Vanaf het terras heb je een prachtig uitzicht over het meer. Het terras is vanuit het restaurant via een duwdeur te bereiken met een (elektrische) rolstoel. Er is geen drempel aanwezig.
De tafels op het terras hebben op iedere hoek een poot. Deze tafels zijn vaak iets minder gemakkelijk onderrijdbaar met een (elektrische) rolstoel.

Entree hotel/restaurant

Via een vaste helling bereik je met een elektrische draaideur de hal van het hotel/restaurant. Er is geen drempel aanwezig. Vanuit de centrale hal bereik je, zonder drempels, het restaurant.

Drempels inpandig

Er zijn inpandig geen drempels aanwezig.

Begane grond/verdieping

Het restaurant bevindt zich op de begane grond.

Restaurant

Het restaurant is voldoende ruim ingericht. De tafels hebben een centrale middenpoot. Tafels met een middenpoot zijn iets gemakkelijker onderrijdbaar met een (elektrische) rolstoel. Er zijn ook enkele hogere tafels aanwezig.

Betalen

Er is een mobiel pinautomaat aanwezig. Hierdoor is pinnen aan tafel én op zithoogte mogelijk.

Invalidentoilet

Op de begane grond is een invalidentoilet aanwezig. Het toilet is ruim ingericht en er zijn beugels aanwezig, evenals een spiegel, een onderrijdbare wastafel en een alarmkoord. Er is alleen voor het toilet ruimte voor een rolstoel. Er is geen drempel aanwezig.

Hulphond

Een hulphond is welkom.

Adres

Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer
Strandboulevard 3 te Putten

www.postillionhotels.com/amersfoort

Alle rechten voorbehouden

Misschien vindt je dit ook leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Prima Meer info

Privacy & Cookies Policy