Home Alle restaurants Restaurant Pirandello (Landgraaf)

Restaurant Pirandello (Landgraaf)

door Judith

Restaurant Pirandello

Landgraaf
12 juli 2021

Inleiding

Je kent Landgraaf vast wel van Pinkpop of SnowWorld. Naast deze toeristische trekpleisters is Landgraaf rijk aan kastelen, boerderijen en andere monumenten. Het is daarmee uitermate geschikt voor mooie wandelingen om cultuurhistorische plekjes te ontdekken. Aan de rand van het Strijthagerbeekdal vind je hotel Winselerhof, gevestigd in een prachtige karakteristieke herenboerderij. Aan de achterkant van de boerderij vind je het verfijnde Italiaanse restaurant Pirandello. Het restaurant en het terras bieden een prachtig uitzicht op de wijngaard. Naast verschillende Italiaanse wijnen, serveren ze ook de wijn van eigen druiven.

Type restaurant

Het restaurant serveert op culinaire wijze verschillende Italiaanse gerechten.

Invalidenparkeerplaats

Aan de zijkant van de herenboerderij ligt een parkeerterrein. Er zijn geen aparte invalidenparkeerplaatsen aanwezig.

Ondergrond van parkeerplaats naar restaurant

De officiële hoofdingang van het restaurant is enkel bereikbaar via een trap. Via een alternatieve route (achterom via het terras) kun je het restaurant alsnog bereiken. De weg van de parkeerplaats naar de alternatieve entree van het restaurant is verhard met bestrating en fijn grind.

Terras

Aan de achterkant van het restaurant is een ruim terras aanwezig met verharde ondergrond. Dit terras biedt een fantastisch uitzicht over de wijngaard. De tafels beschikken over een middenpoot wat uitloopt in vier poten. De tafels zijn goed onderrijdbaar met een (elektrische) rolstoel.

Entree restaurant

Zoals hierboven aangegeven is de hoofdingang, vanwege een trap, niet toegankelijk met een (elektrische) rolstoel. Via een alternatieve route (achterom via het terras) kun je het restaurant alsnog bereiken. Een medewerker wijst je graag de weg. Via een drempelloze entree bereik je vervolgens het restaurant. De entreedeur gaat open via een duwdeur.

Drempels inpandig

Het restaurant is geheel drempelloos.

Verdieping

Het restaurant bevindt zich op de begane grond.

Restaurant

Het restaurant is ruim ingericht. De tafels beschikken over een middenpoot wat uitloopt in vier poten. De tafels zijn goed onderrijdbaar met een (elektrische) rolstoel.

Betalen

Er is een mobiel pinautomaat aanwezig.

Invalidentoilet

Er is geen invalidentoilet aanwezig.

Hulphond

Een hulphond is welkom.

Adres

Restaurant Pirandello
Tunnelstraat 99 in Landgraaf

www.restaurantpirandello.nl

Alle rechten voorbehouden
Typefouten en prijswijzigingen voorbehouden

Misschien vindt je dit ook leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Prima Meer info

Privacy & Cookies Policy