Home Alle restaurants Restaurant Villa Tapas (Assen)

Restaurant Villa Tapas (Assen)

door Judith

Restaurant Villa Tapas

Assen
Vrijdag 30 november 2018

Inleiding

Een avond genieten bij Villa Tapas is altijd goed. Heerlijke kleine hapjes vanuit de hele wereld, van Italiaanse tot Aziatische tapas. Villa tapas ligt in het centrum van Assen, naast Theater Bioscoop De Nieuwe Kolk en aan de kop van de Vaart. Een prachtige plek aan het water. Het restaurant is gevestigd in een mooi karakteristiek pand. Het pand is uitgebreid met een glazen uitbouw.

Type restaurant

Villa Tapas is een All You Can Eat restaurant, waarbij je zowel het eten als het drinken met een tablet besteld.

Invalidenparkeerplaats

Er is een parkeergarage aanwezig onder Theater Bioscoop De Nieuwe Kolk, dit is binnen een straal van 50 meter van Villa Tapas. De parkeergarage bevat meerdere invalidenplekken en heeft twee ruime liften.

Ondergrond van parkeerplaats naar restaurant

De ondergrond van de parkeerplaats naar het restaurant is verhard middels bestrating.

Terras

Aan de achterkant van het pand is een ruim terras gesitueerd. Het terras is ruim ingericht en er zijn tafels aanwezig met één middenpoot.

Extra informatie restaurant

Het restaurant heeft meerdere verdiepingen. Via de hoofdingang en een tussenhalletje bereik je het restaurant. Er zijn meerdere drempels aanwezig van een paar centimeter. Deze drempels zijn prima te berijden met een (elektrische) rolstoel. De entree van het restaurant is ruim. Door middel van een aantal treden bereik je het oude gedeelte van het restaurant. Hier bevindt zich de bar en het invalidentoilet. Hier kun je als rolstoelgebruiker alleen komen als je de entree van het terras gebruikt. Het is aan te raden om bij reservering aan te geven dat er een persoon in een rolstoel aanwezig zal zijn en dat je een tafel wenst op de middelste verdieping waar het invalidentoilet zich bevindt. Je hoeft dan niet buitenom bij een toiletbezoek. Daarnaast is er nog een eerste etage, te bereiken met een trap. Er is geen lift aanwezig.

Entree restaurant

Via de hoofdingang en een tussenhalletje bereik je het restaurant. Er zijn meerdere drempels aanwezig van een paar centimeter. Deze drempels zijn prima te berijden met een (elektrische) rolstoel. De entree van het restaurant is ruim. De ingang via het terras is drempelloos.

Drempels inpandig

Er zijn inpandig geen drempels aanwezig.

Verdieping

Het restaurant bevindt zich op de begane grond en de eerste verdieping.

Lift

Er is geen lift aanwezig.

Restaurant

Het restaurant is ruim ingericht. Er zijn tafels aanwezig met één middenpoot. Deze tafels zijn goed onderrijdbaar met een (elektrische) rolstoel.

Betalen

Betalen doe je op de begane grond, hiervoor moet je een paar treden naar beneden. Via een andere ingang is de begane grond met een rolstoel te bereiken, maar hiervoor moet je buitenom. Dit is niet praktisch. Echter, er is een mobiel pinautomaat aanwezig. De bediening is zeker bereid om met het pinautomaat naar je toe te komen.

Invalidentoilet

Er is een ruim invalidentoilet aanwezig.

Ambiance restaurant

Het restaurant is modern, hip & trendy ingericht.

Eten & Drinken

Ik genoot deze avond van allerlei hapjes, zoals bruschetta’s, balsamico champignons, Manchego kaas, gevulde chilipepertjes, ravioli met oesterzwammen en een mini pizza. Daarnaast nam ik er een heerlijke witte Chardonnay bij. Als vegetariër kun je prima uit de voeten bij Villa Tapas. Meer zin in vlees of vis, ook dan is er genoeg keus, zoals gamba’s, sliptong, zalmfilet, carpaccio of spareribs.

Ook leuk: Voor € 29,50 geniet je van het Cinemenu, onbeperkt tapas incl. een bioscoopkaartje.

Extra

De bediening is vriendelijk en de service is goed.

Adres

Villa Tapas
Vaart N.Z. 2 te Assen

www.villatapas.nl

Alle rechten voorbehouden
Typefouten en prijswijzigingen voorbehouden

Misschien vindt je dit ook leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Prima Meer info

Privacy & Cookies Policy