Home Alle restaurants Stadsvilla Sonsbeek (Arnhem)

Stadsvilla Sonsbeek (Arnhem)

door Judith

Stadsvilla Sonsbeek

Arnhem
April 2023

Inleiding

Stadsvilla Sonsbeek is gevestigd in een monumentaal pand en ligt aan de rand van Arnhem in een werkelijk prachtige omgeving. Vanaf de top van de Hartjesberg kun je vanaf het terras genieten van een schitterend uitzicht over park Sonsbeek en de stad Arnhem. In Arnhem kun je veel parken bezoeken (Parkenstad), maar park Sonsbeek is ongetwijfeld het mooiste park. In en rond Arnhem is ook veel te beleven. Het Nederlands Openluchtmuseum, Burgers Zoo en de binnenstad van Arnhem zijn zeker een bezoek waard. In Stadsvilla Sonsbeek kun je vijf dagen per week (dinsdag tot en met zaterdag) terecht voor een diner en zes dagen per week voor een lunch en borrel. Naast de Stadsvilla ligt De Palatijn. Daar kun je vier dagen per week (dinsdag, woensdag en donderdag gesloten) terecht voor ontbijt, lunch en een borrel.

Type restaurant

Stadsvilla Sonsbeek serveert klassieke Franse en Internationale gerechten.

Invalidenparkeerplaats

Er is binnen 250 meter van het restaurant een parkeerplaats aanwezig.

Ondergrond van parkeerplaats naar restaurant

Het pad van de parkeerplaats naar Stadsvilla Sonsbeek is geasfalteerd.

Terras

Het restaurant beschikt over een mooi en verhard terras. Er is voldoende ruimte tussen de tafels. De tafels hebben een middenpoot met drie zijpoten naar de zijkant.

Entree restaurant

De entree kent een opstap, maar er is een oprijplaat beschikbaar. Via een automatische schuifdeur kom je in het restaurant terecht. Daar is geen drempel aanwezig.

Drempels inpandig

Er zijn inpandig kleine drempels (tussen 0 en 2 cm.) aanwezig.

Begane grond/verdieping

Het restaurant bevindt zich op de begane grond.

Restaurant

De tafels in het restaurant staan redelijk dicht op elkaar en daardoor is het voor een rolstoelgebruiker wat minder gemakkelijk om door heen te rijden. Wanneer je gaat dineren of lunchen is het wel goed om vooraf te reserveren. Dan kan er een geschikte plaats worden gereserveerd. De tafels hebben een middenpoot. Deze tafels zijn goed onderrijdbaar met een (elektrische) rolstoel.

Betalen

Er is mobiel pinautomaat aanwezig. Het is op deze manier gemakkelijk om vanuit je rolstoel aan tafel te pinnen.

Invalidentoilet

Er is een ruim invalidentoilet aanwezig. Het invalidentoilet is ruim ingericht en er zijn beugels aanwezig, evenals een spiegel een onderrijdbare wastafel en een alarmkoord. Het toilet is ruim (ongeveer 3 x 4 meter) en je kunt er goed manoeuvreren met een rolstoel.

Hulphond

Een hulphond is welkom.

Adres

Stadsvilla Sonsbeek
Tellegenlaan 3 in Arnhem (navigatieadres Apeldoornseweg 75)

www.stadsvillasonsbeek.nl

Alle rechten voorbehouden

Misschien vindt je dit ook leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Prima Meer info

Privacy & Cookies Policy