Home Alle restaurants Welgelegen Food & Drinks (Rijswijk)

Welgelegen Food & Drinks (Rijswijk)

door Judith

Welgelegen Food & Drinks

Rijswijk
13 november 2021

Inleiding

Restaurant & bar Welgelegen ligt op een voormalig landgoed van Koning Willem lll in het centrum van Oud-Rijswijk. Je vindt de horecagelegenheid op tennispark Welgelegen. Ook als je niet wilt tennissen staan de faciliteiten van Welgelegen Food & Drinks tot je beschikking. Je kunt er terecht voor ontbijt, lunch, borrel en diner, maar ook voor feesten en evenementen. Het restaurant wordt gerund door een vrouwenteam. De historische tuinen en de bosrand met waterpartij dragen bij tot een perfecte entourage om lekker te genieten.

Type restaurant

Het restaurant serveert verschillende Europese gerechten.

Invalidenparkeerplaats

Parkeren vindt plaats in een naastgelegen parkeerzone. Parkeren op de invalidenparkeerplaats is gratis in Rijswijk. Mocht je op de naastgelegen parkeerplaats parkeren, dan kun je in het restaurant je kenteken doorgeven en op deze manier toch gratis parkeren. De invalidenparkeerplaats is krap en behoeft onderhoud. Het is lastig om een opklapbare rolstoel uit de auto te tillen. Voor een auto met rolstoellift is helaas niet voldoende ruimte op deze invalidenparkeerplaats. Pas ook op voor lage metalen hekjes en boomstammen op de grond rond deze parkeerplaats.

Ondergrond van parkeerplaats naar restaurant

Het pad van het parkeerterrein naar het restaurant is verhard middels bestrating.

Terras

Het restaurant beschikt over een ruim terras. Het terras bestaat uit diverse hoekjes en heeft verschillende stijlen. Je kunt er loungen op lage banken en eten aan een tafeltje aan het water met fontein. De tafels aan het water hebben een centrale middenpoot. Deze tafels zijn goed onderrijdbaar met een (elektrische) rolstoel.

Entree restaurant

Via een duwdeur bereik je het restaurant. De entree kent een lage drempel tot 5 cm en is goed overrijdbaar met een (elektrische) rolstoel.

Drempels inpandig

Er zijn inpandig geen drempels aanwezig.

Verdieping

Het restaurant bevindt zich op de begane grond.

Restaurant

Het restaurant is ruim ingericht. Er zijn geen tafels aanwezig met een centrale middenpoot. Alle tafels zijn 4 poot tafels. Dit betekent dat deze tafels minder goed onderrijdbaar zijn met een (elektrische) rolstoel.

Betalen

Er is een mobiel pinautomaat aanwezig.

Invalidentoilet

Er is geen invalidentoilet aanwezig.

Hulphond

Een hulphond is welkom.

Adres

Welgelegen Food & Drinks
Laan te Blothinge 1 in Rijswijk

www.welgelegenfoodanddrinks.nl

 

Alle rechten voorbehouden
Typefouten en prijswijzigingen voorbehouden

Misschien vindt je dit ook leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Prima Meer info

Privacy & Cookies Policy