Home Alle restaurants Brasserie ‘Bijna Thuis’ (Rijswijk)

Brasserie ‘Bijna Thuis’ (Rijswijk)

door Judith

Brasserie 'Bijna Thuis'

Rijswijk
14 augustus 2021

Inleiding

Op het mooie landgoed Overvoorde in Rijswijk vind je Hotel Hoevevoorde en Brasserie ‘Bijna Thuis’. Beide gevestigd in een karakteristiek wit pand. Het landgoed is prachtig en je kunt er heerlijk wandelen, maar als je op zoek bent naar wat meer drukte dat ben je op nog geen 5 km afstand van de stad Den Haag. In de brasserie kun je genieten van een heerlijke lunch of diner.

Type restaurant

De brasserie serveert verschillende Internationale gerechten.

Invalidenparkeerplaats

De brasserie beschikt over een eigen ruim parkeerterrein, hier kun je gratis parkeren. Aan de rechterkant van het pand is een invalidenparkeerplaats aanwezig. Deze is te bereiken via een slagboom. Aan de linkerkant van het pand is het regulier parkeerterrein gesitueerd. In de weekenden staan hier vaak veel auto’s.

Ondergrond van parkeerplaats naar restaurant

De ondergrond van het parkeerterrein naar de entree van de brasserie is verhard.

Terras

De brasserie beschikt over een ruim terras met verharde ondergrond. Er zijn zowel tafels aanwezig met een middenpoot als tafels aanwezig met een poot aan elke hoek. De tafels met een centrale middenpoot zijn goed onderrijdbaar met een rolstoel. Onder de overkapping is een lounge ingericht met lage banken en tafels. Het terras beschikt eveneens over een zitkuil. Deze is te bereiken middels twee traptreden en is daarmee niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Verder zijn er genoeg andere geschikte en toegankelijke tafels aanwezig.

Entree restaurant

De entree van het pand kent een lage drempel. De drempel is goed overrijdbaar met een (elektrische) rolstoel. Via een duwdeur treed je het pand binnen.

Drempels inpandig

Er zijn inpandig geen drempels aanwezig.

Verdieping

De brasserie bevindt zich op de begane grond.

Restaurant

De brasserie is ruim ingericht. Er zijn tafels aanwezig met één middenpoot, deze tafels zijn goed onderrijdbaar met een (elektrische) rolstoel.

Betalen

Er is een mobiel pinautomaat aanwezig.

Invalidentoilet

Er is een invalidentoilet aanwezig. Het toilet biedt voldoende ruimte, echter vanwege een grote vaas en een vuilnisbakje is het lastig om met de rolstoel naast het toilet te staan. Verder zijn er steunbeugels, een onderrijdbare wastafel en een alarmkoord aanwezig. De spiegel hangt niet op zithoogte, dit betekent dat je als rolstoelgebruiker moeilijk in de spiegel kunt kijken.

Hulphond

Een hulphond is welkom.

Adres

Brasserie ‘Bijna Thuis’
Van Vredenburchweg 170 in Rijswijk

www.brasseriebijnathuis.nl

Alle rechten voorbehouden
Typefouten en prijswijzigingen voorbehouden

Misschien vindt je dit ook leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Prima Meer info

Privacy & Cookies Policy