Home Alle restaurants LUDIEK eten-slapen (Havelte)

LUDIEK eten-slapen (Havelte)

door Judith

LUDIEK eten-slapen

Havelte
13 augustus 2021

Inleiding

Ludiek eten-slapen is gevestigd in Havelte, een brinkdorp in de gemeente Westerveld (Drenthe). Havelte is, vooral in de zomer, een toeristisch dorp. Dit komt door de mooie natuur, de oude brinken en verschillende andere bezienswaardigheden, zoals de op één na grootste hunebed van Nederland op de Havelterberg. Je vindt er verder uitgestrekte bossen, heidevelden, zandverstuivingen en weidegronden. Ook is het leuk om een kijkje te nemen bij de Holtinger schaapskudde. Midden in het dorp kun je genieten bij Ludiek van een kopje thee met een huisgemaakt taartje, een lunch of culinair diner. Ook biedt Ludiek een hotelfunctie, er zijn geen aangepaste kamers aanwezig. Het restaurant is modern en industrieel ingericht met een retro knipoog. Aan de achterkant van het pand staat een hippe strechtent, waar je prachtig kunt zitten met uitzicht over de weides.

Type restaurant

Ludiek serveert op culinaire wijze verschillende gerechten die gebaseerd zijn op de Aziatische en Mediterrane keuken. Het restaurant werkt op basis van een verrassingsmenu.

Invalidenparkeerplaats

Aan de voorkant van het pand zijn verschillende verharde parkeerplaatsen gesitueerd. Wanneer de parkeerplaatsen vol zijn, kun je in de direct omgeving in het gras parkeren.

Ondergrond van parkeerplaats naar restaurant

De weg van het parkeerterrein naar Ludiek is verhard met bestrating.

Terras

Het restaurant beschikt, aan de achterkant van het pand, over een terras met verharde ondergrond. Het terras is ruim opgesteld. Er zijn tafels aanwezig met een middenpoot. Deze tafels zijn goed onderrijdbaar met een rolstoel.

Entree restaurant

De entree van het pand drempelloos. Via een duwdeur bereik je het restaurant.

Drempels inpandig

Er zijn inpandig geen drempels aanwezig.

Verdieping

Het restaurant bevindt zich op de begane grond.

Restaurant

Het restaurant is ruim ingericht. Er zijn tafels aanwezig met één middenpoot, deze tafels zijn goed onderrijdbaar met een (elektrische) rolstoel.

Betalen

Er is een mobiel pinautomaat aanwezig.

Invalidentoilet

Het pand beschikt over een ruim invalidentoilet. Het toilet biedt ruimte om met de rolstoel naast het toilet te staan. Het toilet is voorzien van steunbeugels, een alarmkoord en een onderrijdbare wastafel. De spiegel is geplaatst op zithoogte.

Hulphond

Overdag zijn honden van harte welkom, echter vanaf 16.00 uur kiest Ludiek ervoor om geen honden toe te laten vanwege de rust en hygiëne tijdens het diner. Voor een hulphond kan een uitzondering worden gemaakt. Het is aan te raden van tevoren hierover te bellen.

Adres

Ludiek eten-slapen
Dorpsstraat 16 in Havelte

www.ludiekhavelte.nl

Alle rechten voorbehouden
Typefouten en prijswijzigingen voorbehouden

Misschien vindt je dit ook leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Prima Meer info

Privacy & Cookies Policy