Home Alle restaurants Brasserie Délicat (Hoenderloo)

Brasserie Délicat (Hoenderloo)

door Judith

Brasserie Délicat

Hoenderloo
24 maart 2022

Inleiding

Het groenrijke dorp Hoenderloo ligt op de Gelderse Veluwe en ligt tegen Nationaal Park De Hoge Veluwe. Vanwege de vele wandel- en fietspaden, zal het je dan ook niet verbazen dat dit dorpje erg in trek is bij toeristen. Oja, en vergeet vooral niet een ijsje te eten bij ‘IJs van Co’! Hier vind je het lekkerste ijs van de Veluwe.

Hoenderloo is verder een leuke uitvalbasis voor andere uitstapjes. Denk hierbij aan het Kröller-Müller Museum, Paleis het Loo of de Apenheul. Aan de rand van Hoenderloo, tegenover de ingang van Nationaal Park De Hoge Veluwe, vind je Brasserie Delicat. Hier kun je genieten van koffie met gebak, een lekkere lunch of heerlijk diner. De brasserie is gezellig en knus ingericht en kent aan de voorkant van het pand een ruim terras.

Type restaurant

De brasserie serveert verschillende Internationale gerechten.

Invalidenparkeerplaats

De brasserie beschikt over een eigen parkeerterrein. Het parkeerterrein is verhard middels grind. Dit is geen ideale ondergrond voor rolstoelgebruikers. Op sommige plekken rijd je met een elektrische rolstoel moeilijk erdoor heen en moet je even krachtiger ‘gas geven’.

Ondergrond van parkeerplaats naar restaurant

Het pad van het parkeerterrein naar de brasserie is verhard middels grind en gaat halverwege over naar bestrating.

Terras

Het pand beschikt over een ruim terras. De ondergrond van het terras is verhard middels bestrating. Er zijn tafels aanwezig met een centrale middenpoot. Deze tafels zijn goed onderrijdbaar met een (elektrische) rolstoel.

Entree restaurant

Via een duwdeur bereik je de brasserie. De entree kent een drempel van ongeveer 6 cm. Er zijn voor zowel de binnenkant als de buitenkant oprijplaatjes aanwezig, waardoor de drempel goed overrijdbaar is met een (elektrische) rolstoel.

Drempels inpandig

Er zijn inpandig geen drempels aanwezig.

Verdieping

Het restaurant bevindt zich op de begane grond.

Restaurant

Het restaurant is relatief ruim ingericht. Er zijn zowel tafels aanwezig met één centrale middenpoot, als tafels met 4 poten. De tafels met één centrale middenpoot zijn goed onderrijdbaar met een (elektrische) rolstoel.

Betalen

Er is een mobiel pinautomaat aanwezig.

Invalidentoilet

Er is een ruim invalidentoilet aanwezig. Een (elektrische) rolstoel kan voor het toilet staan. Een handbewogen rolstoel kan ook naast het toilet staan. Er zijn geen steunbeugels en alarmkoord aanwezig. Ook is er geen wastafel in het toilet aanwezig.

Hulphond

Een hulphond is welkom.

Adres

Brasserie Delicat
Apeldoornseweg 20 in Hoenderloo

www.delicat.nl

Alle rechten voorbehouden
Typefouten en prijswijzigingen voorbehouden

Misschien vindt je dit ook leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Prima Meer info

Privacy & Cookies Policy