Home Alle restaurants Brasserie Gallery61 (Den Haag)

Brasserie Gallery61 (Den Haag)

door Judith

Brasserie Gallery61

Den Haag
3 juni 2021

Inleiding

In De Passage in Den Haag vind je Gallery61. De Brasserie ligt naast Hotel Novotel Den Haag City Centre en is gevestigd in één van de oudste (en misschien wel mooiste) panden van Den Haag. Het behoort inmiddels tot werelderfgoed. Het pand is in zijn geheel teruggebracht naar de moderne tijd, zonder de karakteristieke details te verliezen. Het interieur is, door gebruik van okergeel en diepblauw, modern en zeer sfeervol. In Gallery61 werken ze vooral met lokale producten en de chef kookt zo verspillingsvrij mogelijk.

Type restaurant

De brasserie serveert op culinaire wijze verschillende Internationale gerechten. De chef kookt met verse seizoensproducten van lokale leveranciers.

Invalidenparkeerplaats

Parkeren in Den Haag is natuurlijk een uitdaging, zeker als je een wat grotere aangepaste auto hebt. Parkeergarage Museumkwartier (Interparking) is een aanrader. Het is een ruime parkeergarage, heeft een doorrijhoogte van 2.10 meter en beschikt over ruime liften. De parkeergarage beschikt over 7 invalidenparkeerplaatsen. De parkeergarage bevindt zich ongeveer op 10 minuten loopafstand van De Passage.

Ondergrond van parkeerplaats naar restaurant

De weg van de parkeergarage naar de brasserie in De Passage is verhard en voorzien van de nodige op- en afritjes.

Terras

Het terras van Gallery61 is geheel overdekt en beschikt over tafels met een middenpoot en zijn daarmee goed onderrijdbaar met een (elektrische) rolstoel.

Entree restaurant

De brasserie is bereikbaar via de ingang aan de zijkant. De entree is drempelloos en beschikt over elektrische schuifdeuren. De hoofdentree van de brasserie is niet toegankelijk vanwege een hoge traptrede.

Drempels inpandig

Er zijn inpandig geen drempels aanwezig.

Verdieping

De Brasserie bevindt zich op de begane grond.

Restaurant

De tafels aan het ‘gangpad’ zijn goed toegankelijk en te bereiken met een rolstoel. Sommige tafels staan dichter bij elkaar en daar kun je dan ook moeilijker met de rolstoel komen. Reserveren is om die reden wel aan te raden. Er zijn tafels aanwezig met één middenpoot, deze tafels zijn goed onderrijdbaar met een (elektrische) rolstoel.

Betalen

Er is een mobiel pinautomaat aanwezig. Het is niet mogelijk om cash te betalen.

Invalidentoilet

Het pand beschikt over een zeer ruim invalidentoilet. Er is voldoende ruimte om met een (elektrische) rolstoel naast het toilet te komen. Vanwege de ruimte is er ook voldoende draaimogelijkheid. Het toilet beschikt verder over steunbeugels, een alarmkoord en een onderrijdbare wastafel met spiegel op zithoogte.

Hulphond

Een hulphond is welkom.

Adres

Brasserie Gallery61
Passage 61 te Den Haag

www.gallery-61.nl

Alle rechten voorbehouden
Typefouten en prijswijzigingen voorbehouden

Misschien vindt je dit ook leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Prima Meer info

Privacy & Cookies Policy