Home Alle restaurants Alexander Beachclub (Noordwijk aan Zee)

Alexander Beachclub (Noordwijk aan Zee)

door Judith

Alexander Beachclub

Noordwijk aan Zee
4 juni 2021

Inleiding

Wat is het toch altijd fijn om naar Noordwijk aan Zee te gaan. Op een mooie zomerse dag is het heerlijk om te genieten van een goede lunch en een lekkere cocktail met uitzicht op het strand en de zee. Alexander Beachclub ligt gelegen aan de Boulevard, op het strand. De Beachclub heeft een groot terras, maar ook binnen kun je er gezellig zitten. Het pand is in Ibiza stijl ingericht, wat echt een relaxte beachy vibe geeft. Je kunt er terecht van ontbijt tot diner en zo af en toe draait een DJ de lekkerste plaatjes.

Type restaurant

Het restaurant serveert verschillende Internationale gerechten.

Invalidenparkeerplaats

Binnen een afstand van +/- 250 meter is een parkeerterrein (Palaceplein) aanwezig met meerdere invalidenparkeerplaatsen.

Ondergrond van parkeerplaats naar restaurant

De weg van het parkeerterrein naar de Beachclub is verhard met bestrating. Via betonplaten over het strand bereik je de Beachclub. Dit is goed toegankelijk voor een rolstoel.

Terras

De Beachclub beschikt over een ruim toegankelijk vlonder terras. Het vlonder terras beschikt over een deel wat verhoogd is. Daarnaast is er een terras gesitueerd op het strand. Deze twee gedeeltes zijn niet rolstoeltoegankelijk. Het terras beschikt over tafels met een middenpoot en zijn daarmee goed onderrijdbaar met een (elektrische) rolstoel.

Entree restaurant

De Beachclub is bereikbaar via een duwdeur en beschikt over een drempel met een hoogte van +/- 6 cm. De drempel is overrijdbaar met een (elektrische) rolstoel.

Drempels inpandig

Een klein deel van de zitjes staan op een verhoogd plateau ter hoogte van twee traptreden. Deze zitjes zijn niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Verdieping

Het restaurant bevindt zich op de begane grond.

Restaurant

De tafels aan het ‘gangpad’ zijn goed toegankelijk en te bereiken met een rolstoel. Sommige tafels staan dichter bij elkaar en daar kun je dan ook moeilijker met de rolstoel komen. Reserveren is om die reden wel aan te raden. Er zijn tafels aanwezig met één middenpoot, deze tafels zijn goed onderrijdbaar met een (elektrische) rolstoel.

Betalen

Er is een mobiel pinautomaat aanwezig.

Invalidentoilet

De Beachclub heeft geen invalidentoilet.

Hulphond

Een hulphond is welkom.

Adres

Alexander Beachclub
Koningin Wilhelmina Boulevard, Afrit 10
Noordwijk aan Zee

www.alexanderbeach.nl

 

Alle rechten voorbehouden
Typefouten en prijswijzigingen voorbehouden

Misschien vindt je dit ook leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Prima Meer info

Privacy & Cookies Policy