Home Alle restaurants Café Willem Albert (The Market Hotel Groningen)

Café Willem Albert (The Market Hotel Groningen)

door Judith

Café Willem Albert

Groningen
2022

Inleiding

Groningen is een echte studentenstad en daardoor een bruisende stad. Je vindt er veel oude historische panden, veel winkels en nog meer horecagelegenheden en terrasjes. In hartje centrum vind je het Markethotel, onderdeel van Westcord Hotels. Het hotel is vrij nieuw en daardoor heel modern. Bij Café Willem Albert kun je terecht voor een lunch, diner of hapje & drankje. De moderne inrichting in combinatie met kleur, hout en planten doet heel sfeervol aan. De grote bar in het midden van het café is echt een eyecatcher!

Type restaurant

Café Willem Albert serveert verschillende Internationale gerechten.

Invalidenparkeerplaats

Op 50 meter afstand vind je, aan de Schoolstraat 16 in Groningen, parkeergarage Forum. Deze ruime parkeergarage heeft een doorrijhoogte van 2.05 meter en beschikt over meerdere invalidenparkeerplaatsen.

Ondergrond van parkeerplaats naar restaurant

Het pad van de parkeergarage naar het café is verhard middels bestrating.

Terras

Café Willem Albert beschikt over een ruim terras aan de zijkant van het pand. De tafels beschikken over een centrale middenpoot, waardoor deze tafels goed onderrijdbaar zijn met een (elektrische) rolstoel.

Entree restaurant

Aan de voorkant van het pand zit de entree van het hotel. Via een automatische schuifdeur en een drempelloze entree, treed je de lobby van het hotel binnen. Via de lobby kom je bij Café Willem Albert. Aan de beide zijkanten van het pand is eveneens een entree gesitueerd. Ook deze entree is drempelloos en beschikt over een automatische schuifdeur.

Drempels inpandig

Er zijn inpandig geen drempels aanwezig.

Verdieping

Het café bevindt zich op de begane grond.

Lift

Er is een ruime vaste lift aanwezig.

Restaurant

Het café is ruim ingericht. Er zijn tafels aanwezig met één centrale middenpoot, deze tafels zijn goed onderrijdbaar met een (elektrische) rolstoel.

Betalen

Er is een mobiel pinautomaat aanwezig.

Invalidentoilet

Er is een ruim invalidentoilet aanwezig. Het toilet is gesitueerd op -1 en is bereikbaar via de lift. Er is voldoende ruimte om met de rolstoel vóór en naast het toilet te staan. Het toilet beschikt over steunbeugels, een alarmkoord, een onderrijdbare wastafel en een spiegel op zithoogte.

Hulphond

Een hulphond is welkom.

Adres

Café Willem Albert – The Market Hotel
Grote Markt 31 in Groningen

www.themarkethotel.nl

Alle rechten voorbehouden

Misschien vindt je dit ook leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Prima Meer info

Privacy & Cookies Policy