Home Alle restaurants Strandhotel Seeduyn ~ De Brassery (vlieland)

Strandhotel Seeduyn ~ De Brassery (vlieland)

door martin

Strandhotel Seeduyn ~ De Brassery

Vlieland
Maandag 10 juni 2019

Inleiding

We zijn op ons geliefde eiland Vlieland. Onze zomervakantie is gestart! Na aankomst in ons hotel, hebben we eerst onze koffers uitgepakt en wat gedronken op het terras. We hadden geen zin om nog op pad te gaan, dus besloten we wat te gaan eten in het restaurant van ons hotel.

Type restaurant

Het restaurant serveert verschillende Europese gerechten.

Invalidenparkeerplaats

Vlieland is een autovrij eiland. Omdat wij in het bezit zijn van een invalidenparkeerkaart, krijgen wij ontheffing en mag de auto mee het eiland op. Let op: een ontheffing kun je aanvragen bij de gemeente Vlieland en is 2 maanden geldig. Er zijn voldoende parkeerplekken op het eiland.

Terras

Aan de achterkant van het hotel is een ruim terras gesitueerd met uitzicht op zee. Het terras beschikt over tafels met een middenpoot en zijn daarmee goed onderrijdbaar met een (elektrische) rolstoel.

Entree restaurant

Via de hoofdingang treed je strandhotel Seeduyn binnen. De entree is drempelloos en beschikt over een automatische schuifdeur.

Drempels inpandig

Er zijn inpandig geen drempels aanwezig. Het restaurant beschikt wel over een verhoogd plateau ter hoogte van ongeveer één traptrede. Deze tafels zijn niet bereikbaar met een (elektrische) rolstoel. Er zijn overigens voldoende tafels buiten het plateau om.

Verdieping

Het restaurant bevindt zich op de eerste verdieping. Via een ruime lift bereik je de eerste verdieping en daarmee dus ook de Brassery.

Restaurant

Het restaurant is ruim ingericht. Er zijn tafels aanwezig met één middenpoot, deze tafels zijn goed onderrijdbaar met een (elektrische) rolstoel.

Invalidentoilet

Er is geen apart invalidentoilet aanwezig in het hotel.

Ambiance restaurant

De Brassery is sfeervol en klassiek ingericht. Grote fauteuils, een gashaard en een mooie houten bar. Je kunt hier dineren met uitzicht op zee!

Eten & Drinken

Als voorgerecht kozen we voor de krokante gamba’s (met o.a. vadouvan, wakame en nori) en een tomaten-crèmesoep. De voorgerechten waren zeer smakelijk. Als hoofdgerecht kozen we voor de runderbavette (met een jus van gepofte knoflook), de tonijn (met udon noodles en krokante nori) en de ravioli van tomaat (met artisjok, zontomaatjes, zeekraal en parmezaanse kaas). Ook de hoofdgerechten waren heerlijk! Verse ingrediënten en mooi op smaak gebracht. Als nagerecht namen we een lekkere kop cappuccino. Goede koffie met een mooie dikke schuimlaag. En om het helemaal af te maken een glaasje Baileys erbij. Jummie!

Extra

De bediening is zeer vriendelijk en gastvrij.

Adres

Strandhotel Seeduyn
De Brassery
Badweg 3, Vlieland

www.strandhotelseeduyn.nl

Alle rechten voorbehouden
Typefouten en prijswijzigingen voorbehouden

Misschien vindt je dit ook leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Prima Meer info

Privacy & Cookies Policy