Home Alle restaurants Grand Café De Wheem (Meppel)

Grand Café De Wheem (Meppel)

door Judith

Grand Café De Wheem

Meppel
12 juni 2021

Inleiding

In de stadskern van Meppel vind je Grand Café De Wheem, gevestigd in een mooi statig pand. Het pand, waar voorheen een kledingwinkel in gevestigd zat, is verbouwd tot Grand Café en is in mei 2020 geopend. Het Grand Café is modern, hip en zeer sfeervol ingericht. Na een middag winkelen kun je er ongedwongen genieten van een kop koffie, een gebakje, een lunch of diner. Je kunt er overigens ook prima terecht voor een hapje en een drankje. Wij namen ‘Borrelplank De Wheem’, echt een aanrader! De bediening is zeer vriendelijk en servicegericht.

Type restaurant

Het restaurant serveert verschillende Internationale gerechten.

Invalidenparkeerplaats

Binnen een afstand van +/- 250 meter is een parkeergarage (Keyserstroom) aanwezig met meerdere invalidenparkeerplaatsen. De parkeergarage kent een maximale doorrijhoogte van 2.00 meter. Dit betekent dat de parkeergarage voor de meeste aangepaste auto’s en kleine busjes toegankelijk is. Daarnaast beschikt de parkeergarage over een ruime lift.

Ondergrond van parkeerplaats naar restaurant

De weg van de parkeergarage naar Grand Café De Wheem is verhard met bestrating.

Terras

Het Grand Café beschikt, aan de voorkant van het pand, over een ruim terras. Er zijn tafels aanwezig met een middenpoot. Deze tafels zijn goed onderrijdbaar met een rolstoel.

Entree restaurant

De entree van het pand bereik je via een trap. Aan de zijkant van de trap is een vaste bestraatte oprit gemaakt, welke goed te berijden is met een (elektrische) rolstoel. Via een duwdeur bereik je het restaurant. De entree heeft een drempel van enkele centimeters, maar is prima overrijdbaar met een rolstoel.

Drempels inpandig

Het overgrote deel van het Grand Café is gelijkvloers. Enkele tafels staan op een plateau ter hoogte van een traptrede. Deze tafels zijn niet bereikbaar met een (elektrische) rolstoel.

Verdieping

Het Grand Café bevindt zich op de begane grond.

Restaurant

Het Grand Café is ruim ingericht. Er zijn tafels aanwezig met één middenpoot, deze tafels zijn goed onderrijdbaar met een (elektrische) rolstoel.

Betalen

Er is een mobiel pinautomaat aanwezig.

Invalidentoilet

Het pand beschikt over een invalidentoilet. Het toilet is zeer ruim, een gewone rolstoel kan naast het toilet komen. Ook een elektrische rolstoel kan het toilet in rijden. Het toilet is voorzien van steunbeugels. Er is een alarmkoord aanwezig en het toilet beschikt over een onderrijdbare wastafel. De spiegel is geplaatst op stahoogte, je kunt er zittend niet in kijken.

Hulphond

Een hulphond is welkom.

Adres

Grand Café De Wheem

De Wheem 1 in Meppel

www.grandcafedewheem.nl

 

Alle rechten voorbehouden

Typefouten en prijswijzigingen voorbehouden

Misschien vindt je dit ook leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Prima Meer info

Privacy & Cookies Policy