Home Alle restaurants Restaurant De Rietschans

Restaurant De Rietschans

door Judith

Restaurant De Rietschans

Haren
Juni 2020

Inleiding

Vanwege het coronavirus waren de restaurants geruime tijd gesloten. Na het heropenen van de restaurants besloten wij te gaan eten bij De Rietschans te Haren. Voor ons een bekend restaurant waar je altijd goed en gezellig kunt eten.

Type restaurant

Er staan Nederlandse, Europese en internationale gerechten op de menukaart.

Invalidenparkeerplaats

Rondom het restaurant zijn veel parkeerplaatsen. Daaronder zijn ook enkele invalidenparkeerplaatsen.

Ondergrond van parkeerplaats naar restaurant

De ondergrond is geasfalteerd en goed toegankelijk.

Terras

Het restaurant beschikt over een fantastisch terras, gelegen aan het Paterswoldsemeer. Het terras is vanaf de parkeerplaats goed te bereiken. Je moet dus buitenom en niet via het restaurant. Wanneer je toch via het restaurant gaat heb je slechts toegang tot een paar tafels op het buitenterras. Het is verder een bijzonder groot terras en meestal is er altijd wel een tafel vrij. De tafels hebben een middenpoot. Er zijn ook enkele banken met een vuurtafel om gezellig te loungen.

Entree restaurant

Je kunt het restaurant het beste betreden via de zijkant van het restaurant. Via een elektrische schuifdeur kom je in het restaurant.

Drempels inpandig

Er zijn geen drempels in het restaurant.

Verdieping

Het restaurant bevindt zich op de begane grond. Op de eerste etage zijn verschillende zaaltjes aanwezig. De eerste verdieping is te bereiken met een vaste ruime lift.

Restaurant

Het restaurant is ruim ingericht. Je hebt voldoende ruimte voor je rolstoel. De tafels zijn voorzien van een middenpoot.

Betalen

Je kunt via een pinautomaat draadloos betalen.

Invalidentoilet

Op de eerste verdieping is een invalidentoilet aanwezig. Er zitten beugels in het toilet en er is een alarmkoord om hulp te vragen wanneer dat nodig is. Er is ook voldoende ruimte naast het toilet. Er is een onderrijdbare wastafel en de toiletspiegel is op zithoogte gemonteerd.

Hulphonden

Een hulphond mag mee naar binnen.

Ambiance restaurant

Het restaurant is recent gebouwd en het ziet er strak, modern, maar zeker ook smaak- en sfeervol uit. Het restaurant heeft een luxe uitstraling. De bediening is vriendelijk en, waar nodig, behulpzaam.

Eten & Drinken

Je kunt bijzonder lekker eten in De Rietschans. De menukaart is veelzijdig en je hebt keuze uit twee vegetarische hoofdgerechten.

Algemene indruk

Het restaurant en het terras zijn goed aangepast voor mensen met een mobiliteitsbeperking. Er is een invalidentoilet aanwezig, die erg ruim is ingericht. De ligging van het restaurant (direct aan het meer) is echt fantastisch en het eten is ook voortreffelijk. Wij kunnen dit restaurant van harte aanbevelen.

Naam en adres restaurant

Restaurant de Rietschans
Meerweg 221 in Haren

www.derietschans.nl

 

Alle rechten voorbehouden
Typefouten en prijswijzigingen voorbehouden

Misschien vindt je dit ook leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Prima Meer info

Privacy & Cookies Policy