Home Alle restaurants Restaurant Fellini (Enschede)

Restaurant Fellini (Enschede)

door Judith

Restaurant Fellini

Enschede
28 oktober 2022

Inleiding

Restaurant Fellini ligt in het centrum van Enschede. Het is een trendy restaurant waar je kunt lunchen, dineren en borrelen. Ook voor een high tea kun je bij Fellini terecht. Fellini heeft een Italiaanse inslag en dat zie je terug in de gerechten. In het weekend verandert het restaurant na 23.00 uur in een club met DJ.

Type restaurant

Fellini serveert verschillende Italiaanse gerechten.

Invalidenparkeerplaats

Omdat het restaurant in het centrum ligt zijn er geen parkeerplaatsen rondom het restaurant. Parkeergarage Hendrik Jan van Heek (Hendrik Jan van Heekplein 103) is een ruime garage met voldoende invalidenparkeerplaatsen. De doorrijhoogte is 2.10 meter. Het restaurant ligt op een geringe loopafstand van de parkeergarage. Als tweede optie is er op 200 meter afstand tot het restaurant parkeergarage Irenegarage (Van Lochemstraat 91). Deze garage heeft een doorrijhoogte van 2 meter.

Ondergrond van parkeerplaats naar restaurant

De straat van de parkeergarages naar het restaurant is verhard en loopt door het centrum van Enschede.

Terras

Er is een terras aanwezig. Het terras ligt op een kleine verhoging, maar is via de zijkant te bereiken door middel van een schuine oprit. Het terras is niet erg ruim. De tafels hebben een centrale middenpoot en zijn goed onderrijdbaar met een rolstoel.

Entree restaurant

Door middel van een duwdeur en een drempel van ongeveer twee cm kom je in het restaurant terecht. Bij de drempel is een rubberen oprijplaat dus ook met een rolstoel kom je het pand goed naar binnen.

Drempels inpandig

Het restaurant kent verschillende niveaus, maar ieder niveau is door middel van een ruime oprijplaat goed te bereiken met een rolstoel.

Verdieping

Het restaurant bevindt zich op de begane grond.

Restaurant

Het restaurant kent een mooie ruime indeling. De meeste tafels hebben een centrale middenpoot zodat je er met de rolstoel goed onder kunt rijden. Er staan ook enkele hoge tafels met krukken en die zijn vanzelfsprekend minder geschikt voor een rolstoel.

Betalen

Je kunt aan tafel mobiel pinnen.

Invalidentoilet

Er is een invalidentoilet aanwezig. Het toilet is voldoende ruim opgezet en je kunt met je rolstoel voor het toilet staan. Wanneer je de afvalemmer aan de kant zet kun je ook naast het toilet staan. Er is een alarmkoord aanwezig, er zitten beugels naast het toilet en er is een onderrijdbare wastafel aanwezig. De spiegel is niet op zithoogte. Het invalidentoilet kan ook worden gebruikt door bezoekers van de naast Fellini gelegen bioscoop.

Hulphond

Je hulphond mag mee naar binnen.

Overig

Tijdens het weekend verandert het restaurant rond 23.00 uur in een club met een DJ. De diverse oprijplaten in het restaurant worden dan verwijderd vanwege de drukte en het mogelijk glad worden van de oprijplaten. De medewerker van het restaurant laat weten dat er ook na 23.00 uur wel bezoekers in een rolstoel aanwezig zijn, maar worden dan, indien nodig, geholpen om het niveauverschil te overbruggen.

Adres

Restaurant Fellini
Bolwerkstraat 2 in Enschede

www.fellini.nu

Alle rechten voorbehouden
Typefouten en prijswijzigingen voorbehouden

Misschien vindt je dit ook leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Prima Meer info

Privacy & Cookies Policy