Home Alle restaurants Bistro de Stadshoeve (Zwolle)

Bistro de Stadshoeve (Zwolle)

door Judith

Bistro de Stadshoeve

Zwolle
30 september 2022

Inleiding

Wanneer je kinderen hebt en je buiten het centrum van Zwolle wil eten en/of drinken is bistro de Stadshoeve een prima locatie. Er is voor het terras een mooie speelplaats voor kinderen en de bistro is gelegen aan de rand van het park dus je voelt je echt even buiten. Overigens ook zonder kinderen is het daar prima vertoeven. Bistro de Stadshoeve maakt bijna geheel gebruik van biologische producten. Zij hebben een EKO keurmerk en dat maakt hun bistro uniek in Zwolle. Je kunt er lunchen en dineren, maar natuurlijk kun je ook alleen een kop koffie of thee drinken.

Type restaurant

Bistro de Stadshoeve serveert verschillende Internationale gerechten.

Invalidenparkeerplaats

Vlak bij de bistro ligt een parkeerterrein waar voldoende gelegenheid is om je auto te parkeren. Er is geen afzonderlijke invalidenparkeerplaats. De parkeerplaats ligt op slechts enkele tietallen meters van de bistro.

Ondergrond parkeerplaats naar restaurant

De parkeerplaats is zelf onverhard (wel stevige ondergrond) maar de weg rondom de parkeerplaatsen is wel verhard. Ook de toegang naar de bistro is verhard.

Terras

Bistro de Stadshoeve heeft aan de voor- en zijkant een groot terras. Vanuit het terras heb je een goed uitzicht op de speelplaats voor de kinderen. Aan de zijkant is een serre geplaatst. Er zijn geen drempels om het terras te kunnen bereiken. Vanwege het mooie weer was de serre deels open gemaakt en je kunt de serre vanaf het terras zonder problemen met de rolstoel binnenrijden (er zit slechts een kleine drempel van 1 cm).

Entree restaurant

Vanaf het terras kom je via twee duwdeuren in het restaurant terecht. Bij de toegangsdeur is een hele kleine drempel (ongeveer 2 centimeter), maar dat levert geen probleem op voor een rolstoel.

Drempels inpandig

Het restaurantgedeelte ligt op de begane grond en er zijn inpandig geen drempels aanwezig.

Restaurant

Het restaurant is niet bijzonder groot, maar is voldoende ruim opgezet. Je kunt er goed met een rolstoel manoeuvreren. Er is geen bovenverdieping. De eettafels zijn geschikt voor een rolstoel en hebben  een centrale middenpoot. 

Betalen

Je kunt pinnen en er is een mobiel pinapparaat aanwezig.

Invalidentoilet

Er is op de begane grond een invalidentoilet aanwezig. Het invalidentoilet is ruim opgezet. Er is een, voor de rolstoel, onderrijdbare wastafel met spiegel aanwezig en rondom is een rood koord bevestigd voor alarmering. Naast het toilet zijn beugels bevestigd. Naast het toilet staat een houten stellage met aankleedkussen voor de verzorging van baby’s. Het aankleedkussen is niet inklapbaar en dat maakt het lastiger om de rolstoel naast het toilet te plaatsen.

Hulphond

Er mag een hulphond naar binnen.

Adres

Bistro De Stadshoeve
Arendshorstlaan 23 in Zwolle (navigeer naar Dierenkliniek Stadshagen)

www.bistrodestadshoeve.nl

Alle rechten voorbehouden
Typefouten en prijswijzigingen voorbehouden

Misschien vindt je dit ook leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Prima Meer info

Privacy & Cookies Policy