Home Alle restaurants Restaurant Gusto (nooitgedacht)

Restaurant Gusto (nooitgedacht)

door Judith

Restaurant Gusto

Nooitgedacht
Vrijdag 3 mei 2019

Inleiding

Samen met ons gezin uit eten, met z’n viertjes. Waar hebben we zin? Italiaans! We kozen ervoor om naar restaurant Gusto te gaan in Nooitgedacht. Gusto is één van de restaurants van vakantieresort Hof van Saksen.

Type restaurant

Het restaurant serveert verschillende Italiaanse gerechten.

Invalidenparkeerplaats

Op 50 meter van het hoofdgebouw is een ruim parkeerterrein aanwezig. Hier zijn eveneens meerdere invalidenparkeerplaatsen aanwezig.

Ondergrond van parkeerplaats naar restaurant

De ondergrond van de parkeerplaats naar het restaurant is verhard middels bestrating.

Terras

Aan de voorkant van het hoofdgebouw is een ruim terras aanwezig.

Entree restaurant

Alle restaurants op het vakantieresort zijn gevestigd in het hoofdgebouw. Via een verharde oprijlaan kom je aan bij het hoofdgebouw. De entreedeur is breed en drempelloos. Via een zeer ruime hal, bereik je aan de linkerkant restaurant Gusto.

Drempels inpandig

Er zijn inpandig geen drempels aanwezig.

Verdieping

Restaurant Gusto bevindt zich op de begane grond.

Lift

Er is een ruime personenlift aanwezig.

Restaurant

Het restaurant is vrij vol ingericht, de tafels staan dicht op elkaar. Je kunt met de elektrische rolstoel langs de tafeltjes rijden, soms moeten er wat mensen opstaan. Dit natuurlijk afhankelijk waar de gereserveerde tafel staat. Er zijn tafels aanwezig met één middenpoot en zijn daarmee goed onderrijdbaar met een (elektrische) rolstoel.

Invalidentoilet

In het hoofdgebouw is een invalidentoilet aanwezig. Het toilet is op -1 gevestigd, te bereiken met een ruime lift. Het toilet is ruim.

Ambiance restaurant

Het restaurant is sfeervol en modern ingericht, met gele accenten. Hierdoor heeft het restaurant een hippe en frisse uitstraling.

Eten & Drinken

Gusto werkt met een À La Carte kaart. Als voorgerecht namen we Salmone Marinato (gemarineerde zalm), Insalata Tonno (salade met tonijn, groenten en tzatzikisaus) en een Tagliere del Pane (plank met Italiaans brood en verschillende tapenades. De voorgerechten smaakten redelijk, alle ingrediënten waren vers, de smaken van de Salmone Marinato en de Insalata Tonne waren echter erg oppervlakkig. Als hoofdgerecht kozen we voor de Gnocchi alla Sorrentina (met tomatensaus, mozzarella en basilicum), de pizza Bresaola e Tartufo (met o.a truffelcreme, rucola, parmezaanse kaas en pijnboompitten) en de Saltimbocca alle Romana (kalfsvlees omwikkeld met parmaham en salie in een witte wijnsaus). De gnocchi was prima op smaak. De pizza was eveneens prima op smaak, al werd het niet super warm geserveerd. De Saltimbocca zag er heerlijk uit. Helaas zat het vlees vol zenen. Dit laatste hebben we aangegeven bij de bediening. De serveerster pakte dit signaal keurig op en gaf aan het vlees weer mee te nemen en het door te geven aan de kok. We mochten iets anders uitzoeken van de kaart. We kozen voor de pizza Bresaola e Tartufo. De pizza kwam snel, smaakte goed en was goed op temperatuur. We hebben voor de eerste keer eten teruggestuurd, en het voelde wat ongemakkelijk. Maar hier kan het restaurant alleen maar van leren. Als dessert kozen we voor de Cannoli alla Gusto (gevuld met ricottacrème en pistache ijs). Het dessert was heerlijk!

Extra

De bediening is vriendelijk en gastvrij.

Adres

Restaurant Gusto
Hof van Saksen
Borgerderstraat 12 in Nooitgedacht

www.hofvansaksen.nl

Alle rechten voorbehouden
Typefouten en prijswijzigingen voorbehouden

Misschien vindt je dit ook leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Prima Meer info

Privacy & Cookies Policy