Home Alle restaurants Restaurant La Meridiana (Zwolle)

Restaurant La Meridiana (Zwolle)

door Judith

Restaurant La Meridiana

Zwolle
September 2023

Inleiding

Genieten van Italiaanse gerechten in hartje Zwolle met uitzicht op de Grote Markt. Dat kan bij restaurant La Meridiana. De gerechten zijn voornamelijk geïnspireerd op de keuken uit de regio Emilia Romagna, een streek tussen Florence en Verona in. Het restaurant is gezellig en huiselijk ingericht met een Italiaanse kwinkslag.

Type restaurant

La Meridiana serveert verschillende Italiaanse gerechten.

Invalidenparkeerplaats

Er is binnen een staal van 400 meter een parkeergarage aanwezig (Q-Park Maagjesbolwerk). Er zijn 4 invalidenparkeerplaatsen aanwezig. De parkeergarage heeft een doorrijhoogte van 2 meter. In de straten rondom de Grote Markt zijn enkele gehandicaptenparkeerplaatsen aanwezig (Ossenmarkt, Sassenstraat, Lobardstraat).

Ondergrond van parkeerplaats naar restaurant

Het pad van de parkeergarage naar La Meridiana is verhard middels bestrating.

Terras

Het pand beschikt over een terras aan de Grote Markt. Het terras heeft een ruime opstelling. Er zijn tafels aanwezig met één centrale middenpoot. Deze tafels zijn goed onderrijdbaar met een (elektrische) rolstoel.

Entree restaurant

Via een duwdeur bereik je de hal van het restaurant. De entree kent een drempel ter hoogte van één traptrede. Er ligt een vaste metalen oprijplaat, waardoor de drempel goed overrijdbaar is met een (elektrische) rolstoel. Het restaurant ligt op de eerste verdieping en is via een vaste 8-persoons lift bereikbaar.

Drempels inpandig

Een gedeelte van het restaurant kent een verlaagd gedeelte ter hoogte van één traptrede. Er is geen oprijplaat aanwezig. Het verlaagde gedeelte is dus niet rolstoeltoegankelijk. Het is daarom wenselijk om bij de reservering aan te geven dat je in een (elektrische) rolstoel zit.

Verdieping

Het restaurant bevindt zich op de eerste etage.

Lift 

Er is een vaste lift aanwezig. De lift is ruim genoeg voor een (elektrische) rolstoel.

Restaurant

Het restaurant is ruim ingericht. Het is goed mogelijk om met de (elektrische) rolstoel een tafeltje uit te zoeken. Er zijn tafels aanwezig met één centrale middenpoot. Deze tafels zijn goed onderrijdbaar met een (elektrische) rolstoel.

Betalen

Er is een mobiel pinautomaat aanwezig. Hierdoor is pinnen aan tafel én op zithoogte mogelijk.

Invalidentoilet

Er is, in de kelder van het pand, een ruim invalidentoilet aanwezig. Het toilet is bereikbaar met een vaste lift. Er is voldoende ruimte om met de (elektrische) rolstoel voor en naast het toilet te staan. Het toilet beschikt over steunbeugels en een onderrijdbare wastafel. Het toilet is erg oud en ziet er niet fraai uit, maar praktisch gezien voldoet het.

Hulphond

Een hulphond is welkom.

Adres

Restaurant La Meridiana
Grote Markt 11A in Zwolle

www.lameridiana.nl

Alle rechten voorbehouden

Misschien vindt je dit ook leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Prima Meer info

Privacy & Cookies Policy