Home Alle restaurants Strandpaviljoen Paal6 (Julianadorp)

Strandpaviljoen Paal6 (Julianadorp)

door Judith

Strandpaviljoen Paal6

Julianadorp
Oktober 2023

Inleiding

In de kop van Noord-Holland vind je Julianadorp, een toeristisch dorpje aan de kust. Het strand is goed bereikbaar met een rolstoel. Op het strand vind je strandpaviljoen Paal 6. Het restaurant is het gehele jaar geopend. In de zomer kun je er op het terras genieten van een cocktail en in de winter kun je binnen heerlijk een warme choco met slagroom drinken. Het restaurant staat dicht op zee, dus een fantastisch uitzicht is gegarandeerd. Het restaurant is industrieel ingericht. Door gebruik van hout en warme kleuren, doet het gezellig aan.

Type restaurant

Paal 6 serveert verschillende Internationale gerechten.

Invalidenparkeerplaats

Er is binnen een straal van 500 meter een parkeerterrein aanwezig (Aan de Zanddijk, tegenover strandslag 6 Julianadorp). Er is een invalidenparkeerplaats aanwezig.

Ondergrond van parkeerplaats naar restaurant

Het pad van het parkeerterrein naar Paal 6 is verhard middels betonplaten. De route is goed begaanbaar met een rolstoel. Omdat het pad door de duinen loopt, zijn er wel wat heuvels aanwezig en kan er zand op de betonplaten liggen.

Terras

Het pand beschikt over een groot terras met uitzicht op zee. Het terras heeft een ruime opstelling. Er zijn tafels aanwezig met één centrale middenpoot. Deze tafels zijn goed onderrijdbaar met een (elektrische) rolstoel.

Entree restaurant

Paal 6 ligt wat hoger en is daarom bereikbaar via een trap. Er is een vaste helling aanwezig voor rolstoelgebruikers. Via een duwdeur bereik je het restaurant. De entree kent een lage drempel van een paar cm, maar door een metalen oprijplaat is het goed overrijdbaar met een (elektrische) rolstoel.

Drempels inpandig

Er zijn inpandig geen drempels aanwezig.

Verdieping

Het restaurant bevindt zich op de begane grond.

Restaurant

Het restaurant is ruim ingericht. Het is goed mogelijk om met de (elektrische) rolstoel een tafeltje uit te zoeken. Er zijn tafels aanwezig met één centrale middenpoot. Deze tafels zijn goed onderrijdbaar met een (elektrische) rolstoel.

Betalen

Er is een mobiel pinautomaat aanwezig. Hierdoor is pinnen aan tafel én op zithoogte mogelijk.

Invalidentoilet

Er is geen invalidentoilet aanwezig.

Hulphond

Een hulphond is welkom.

Adres

Strandpaviljoen Paal6
Zanddijk 200 in Julianadorp

www.paal6.nl

Alle rechten voorbehouden

Misschien vindt je dit ook leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Prima Meer info

Privacy & Cookies Policy