Home Alle restaurants Restaurant Langoest (Rotterdam)

Restaurant Langoest (Rotterdam)

door Judith

Restaurant Langoest

Rotterdam
Oktober 2022

Inleiding

Visrestaurant Langoest ligt aan de rand van het centrum van Rotterdam, vlakbij de rivier de Nieuwe Maas en de Erasmusbrug. Het restaurant is hip en industrieel ingericht en je kunt er genieten van heerlijke verschillende visgerechten.

Type restaurant

Restaurant Langoest serveert verschillende visgerechten.

Invalidenparkeerplaats

Om de hoek van het restaurant kun je parkeren in parkeergarage De Boompjes, Terwenakker 18. Een alternatief is parkeergarage Erasmusbrug aan de Gedempte Zalmhaven in Rotterdam. De doorrijhoogte van beide parkeergarages is 1.90 meter en er zijn invalidenparkeerplaatsen aanwezig.

Ondergrond parkeerplaats naar restaurant

De ondergrond van de parkeergarages is verhard en de toegang naar het restaurant is ook verhard.

Terras

Er is een ruim verhard terras aanwezig. De tafels hebben een centrale middenpoot, waardoor de tafels goed onderrijdbaar zijn met een (elektrische) rolstoel. Het terras ligt wel aan een drukke weg.

Entree restaurant

Via een duwdeur kom je in het restaurant terecht. Bij de toegangsdeur is een kleine drempel (0-5 centimeter). Er is echter een oprijplaat aanwezig, waardoor je goed met een (elektrische) rolstoel binnen kunt komen.

Drempels inpandig

Het restaurantgedeelte ligt op de begane grond. Er zijn in het restaurant wel twee verhoogde podia aanwezig die je niet met de rolstoel kunt bereiken. Er zijn echter voldoende tafels beschikbaar die wel toegankelijk zijn voor een rolstoel.

Restaurant

Het restaurant is voldoende ruim opgezet. Je kunt er goed met een rolstoel manoeuvreren. De eettafels zijn geschikt voor een rolstoel en hebben een centrale middenpoot. Het personeel geeft aan dat er vaker gasten in een elektrische of handbewogen rolstoel in het restaurant zijn geweest.
Het is aan te bevelen om vooraf te reserveren en te melden dat er iemand in een rolstoel zit. Dan zorgt het personeel voor een tafel die goed te bereiken is met een rolstoel.

Betalen

Je kunt pinnen en er is een mobiel pinapparaat aanwezig.

Invalidentoilet

Er is geen invalidentoilet aanwezig.

Hulphond

Er mag een hulphond naar binnen.

Adres

Restaurant Langoest
Boompjes 677 in Rotterdam

www.langoest.nl

Alle rechten voorbehouden
Typefouten en prijswijzigingen voorbehouden

Misschien vindt je dit ook leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Prima Meer info

Privacy & Cookies Policy