Home Alle restaurants Eethuys-Café De Generaal (Baarn)

Eethuys-Café De Generaal (Baarn)

door Judith

Eethuys-Café De Generaal

Utrecht, Baarn
Oktober 2022

Inleiding

Eethuys-Café De Generaal ligt aan de rand van Baarn vlakbij een prachtig bosrijk natuurgebied. Het Eethuys is gehuisvest in een voormalig historisch stationsgebouw en vanaf het perron heb je uitzicht op het Baarnse bos. Paleis Soesdijk ligt op korte afstand van het Eethuys. Het restaurant is goed aangepast voor mensen met een beperking. In de omgeving valt veel te beleven. In het Baarnse bos zijn ook rolstoeltoegankelijke wandelpaden.

Type restaurant

Op de menukaart van het Eethuys staan verschillende Internationale gerechten.

Invalidenparkeerplaats

Het Eethuys beschikt over een eigen naastgelegen parkeerterrein. Direct naast de ingang zijn twee invalidenparkeerplaatsen aanwezig.

Ondergrond parkeerplaats naar restaurant

De ondergrond van het parkeerterrein is verhard en de toegang naar het restaurant is ook verhard.

Terras

Er is een ruim verhard terras aanwezig. De tafels hebben vier poten op iedere hoek van de tafel, waardoor deze tafels moeilijker onderrijdbaar zijn met een (elektrische) rolstoel. Het terras is vanuit het restaurant te bereiken.

Entree restaurant

Via een ruime en lange hellingbaan met railing aan de zijkanten, bereik je de entree van het Eethuys. Via een duwdeur kom je in het restaurant terecht. Bij de toegangsdeur is een kleine drempel (ongeveer 1 centimeter) aanwezig. Dat levert geen problemen op, maar er is eventueel ook een oprijplaat aanwezig.

Drempels inpandig

Het restaurantgedeelte ligt op de begane grond. In het restaurant is wel een verhoging (soort opkamertje) aanwezig die je met een trap kunt bereiken, maar grotendeels bevinden de eettafels zich op de begane grond.

Restaurant

Het restaurant gedeelte is voldoende ruim opgezet. Er zijn ronde en vierkante eettafels aanwezig. Er zijn tafels met een centrale middenpoot en tafels met vier poten op de hoek van de tafel. De tafels met centrale middenpoot zijn goed onderrijdbaar met een (elektrische) rolstoel. Het is overigens altijd aan te bevelen om vooraf te reserveren en te melden dat er iemand in een rolstoel zit.

Betalen

Je kunt pinnen en er is een mobiel pinapparaat aanwezig.

Invalidentoilet

Er is een invalidentoilet aanwezig. Er zijn handgrepen (in plaats van beugels) naast het toilet gemonteerd. Er is een onderrijdbare wastafel aanwezig. Er is geen alarmkoord aanwezig.

Hulphond

Naast een hulphond mogen ook andere honden naar binnen.

Adres

Eethuys-Café “De Generaal”
Lt. Gen. Van Heutszlaan 5 in Baarn

www.degeneraal.nl

Alle rechten voorbehouden
Typefouten en prijswijzigingen voorbehouden

Misschien vindt je dit ook leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Prima Meer info

Privacy & Cookies Policy