Home Alle restaurants Sound & Soul Foodbar (Arnhem)

Sound & Soul Foodbar (Arnhem)

door Judith

Sound & Soul Foodbar

Arnhem
April 2023

Inleiding

Aan de rand van het centrum van Arnhem, in het spijkerkwartier, ligt Sound & Soul Foodbar. Het spijkerkwartier heeft de afgelopen jaren een ware metamorfose ondergaan en je kunt er statige herenhuizen vinden en gezellige restaurants. Verder is er veel energie in gestoken om de wijk groener te maken. Het centrum van Arnhem ligt in de buurt van het restaurant en het centrum is zeker een bezoek waard. Bij Sound & Soul Foodbar kun je lunchen, borrelen en dineren. Het is een muziekcafé waar naast het eten muziek centraal staat. Wekelijks zijn er liveoptredens van meestal lokale muzikanten.

Type restaurant

Op de menukaart staan veel internationale gerechten. Ook is er een ruime keuze aan vegetarische en veganistische gerechten.

Invalidenparkeerplaats

Het restaurant beschikt niet over een eigen parkeerterrein. Je kunt parkeren in parkeergarage Musis, Velpersingel 2 in Arnhem. De doorrijhoogte van de garage is 2 meter en de parkeergarage is rolstoeltoegankelijk. De parkeergarage ligt op loopafstand van het restaurant.

Ondergrond van parkeerplaats naar restaurant

Het pad van de parkeergarage naar Sound & Soul Foodbar is verhard.

Terras

Het restaurant beschikt aan de straatkant over een verhard terras. Er zijn tafels met een centrale middenpoot en vier-poot tafels aanwezig. Het terras is niet zo groot en de tafels staan redelijk dicht op elkaar. De tafels met een centrale middenpoot zijn beter onderrijdbaar met een (elektrische) rolstoel.

Entree restaurant

Via een naar buiten opendraaiende duwdeur kom je in het restaurant terecht. De entree kent een kleine drempel, maar er is een oprijplaat aanwezig.

Drempels inpandig

Er zijn inpandig geen drempels aanwezig.

Begane grond/verdieping

Het restaurant bevindt zich op de begane grond.

Restaurant

Het restaurant is niet heel groot en wanneer je in een rolstoel zit kun je vragen om een geschikte tafel met wat meer ruimte. De medewerkers begeleiden je dan graag naar een tafel. Er zijn tafels aanwezig met een centrale middenpoot. Deze tafels zijn goed onderrijdbaar met een (elektrische) rolstoel. Het is goed om vooraf te reserveren.

Betalen

Er is een mobiel pinautomaat aanwezig. Hierdoor is pinnen aan tafel én op zithoogte mogelijk.

Invalidentoilet

Er is geen invalidentoilet aanwezig.

Hulphond

Een hulphond is welkom.

Adres

Sound & Soul Foodbar
Kastanjelaan 1 in Arnhem

www.soundensoul.nl

Alle rechten voorbehouden

Misschien vindt je dit ook leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Prima Meer info

Privacy & Cookies Policy