Home Alle restaurants Stravinsky eten – drinken – slapen

Stravinsky eten – drinken – slapen

door Judith

Stravinsky eten - drinken - slapen

Hengelo
28 oktober 2022

Inleiding

Restaurant Stravinsky ligt in het centrum van Hengelo. Het is een hip en stijlvol restaurant waar je kunt genieten van streetfood hapjes, een lekkere lunch of een uitgebreid diner.

Type restaurant

Op de menukaart van Stravinsky staan verschillende Internationale gerechten.

Invalidenparkeerplaats

Parkeergarage De Brink (Brink 118) in Hengelo, is een middelgrote parkeergarage waarbij vier invalidenparkeerplaatsen aanwezig zijn. De doorrijhoogte van de parkeergarage is 2.00 meter. Het restaurant ligt op enkele honderden meters afstand van de parkeergarage.

Ondergrond van parkeerplaats naar restaurant

De straat van de parkeergarage naar het restaurant is verhard.

Terras

Aan de voorzijde van het restaurant is een groot terras aanwezig. Het is best wel even manoeuvreren met je rolstoel om een goed plekje te vinden op het terras. De tafels staan redelijk dicht naast elkaar. Veel tafels op het terras hebben een centrale middenpoot en zijn dus goed onderrijdbaar met een (elektrische) rolstoel. Verder staan er enkele hoge tafels met krukken.

Entree restaurant

Het restaurant is met de rolstoel toegankelijk via de entree aan de zijkant van het pand. Via twee duwdeuren die kort na elkaar zijn geplaatst kom je in het restaurant terecht. Dat kan even lastig zijn, maar er kwam vanuit het restaurant direct hulp om de duwdeuren open te houden. Er is bij de ingang een kleine drempel van ongeveer 2 cm aanwezig.

Drempels inpandig

In het restaurant zijn geen drempels aanwezig. Via een kleine aflopende helling kom je in het achterste deel van het restaurant terecht.

Verdieping

Het restaurant bevindt zich op de begane grond.

Restaurant

Het restaurant is groot en kent een ruime indeling. De tafels hebben een centrale middenpoot. Deze tafels zijn goed onderrijdbaar met een (elektrische) rolstoel.

Betalen

Je kunt aan tafel mobiel pinnen.

Invalidentoilet

Er is een zeer ruim invalidentoilet aanwezig, zo ruim maak je zelden mee. Je kunt met je rolstoel voor en naast het toilet staan. Er zitten beugels naast het toilet en er is een onderrijdbare wastafel aanwezig. De spiegel is op zithoogte. Er is geen alarmkoord aanwezig.

Hulphond

Je hulphond mag mee naar binnen.

Adres

Restaurant Stravinsky
Burgemeester Jansenplein 20 in Hengelo

www.stravinsky.nl

Alle rechten voorbehouden
Typefouten en prijswijzigingen voorbehouden

Misschien vindt je dit ook leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Prima Meer info

Privacy & Cookies Policy