Home Alle restaurants Van der Valk Hotel Apeldoorn – De Cantharel (Ugchelen)

Van der Valk Hotel Apeldoorn – De Cantharel (Ugchelen)

door Judith

Van der Valk Hotel Apeldoorn - De Cantharel

Ugchelen
10 juni 2022

Inleiding

In het Apeldoornse dorpje Ugchelen vind je Van der Valk Apeldoorn – De Cantharel. Dit mooie luxe hotel vind je in een prachtige groenrijke omgeving, nabij Nationaal Park Veluwezoom en Nationaal Park De Hoge Veluwe. Je hebt dan ook vele wandel- en fietsroutes in de buurt! Ook Paleis ‘t Loo en de Apenheul zijn een bezoekje waard. De Cantharel biedt vele faciliteiten, zoals een Spa, een binnen- en buiten zwembad. Daarnaast is het mogelijk om via het hotel een ballonvaart over de Veluwe te maken, een koetsrit te maken, naar een roofvogel demonstratie te kijken of een Land Rover rit te maken over de Veluwe. En wist je dat De Cantharel een eigen paardenhotel heeft?

De Cantharel beschikt over een mooie ruime aangepaste mindervalide kamer.

In het restaurant van De Cantharel kun je heerlijk lunchen en dineren. De buffetten zien er prachtig en heerlijk uit. Natuurlijk kun je ook a la carte bestellen. Het restaurant is erg sfeervol ingericht. Op het knusse terras is het ook heerlijk toeven.

Type restaurant

Het restaurant serveert verschillende Internationale gerechten.

Invalidenparkeerplaats

De Cantharel beschikt over meerdere ruime invalidenparkeerplaatsen.

Ondergrond van parkeerplaats naar restaurant

Het pad van de parkeerplaats naar het restaurant is verhard middels bestrating.

Terras

Het restaurant beschikt over een ruim terras aan de voorkant van het pand. Er zijn tafels aanwezig met een centrale middenpoot. Deze tafels zijn goed onderrijdbaar met een (elektrische) rolstoel.

Entree restaurant

Het restaurant is op twee manieren te bereiken. Via een automatische draaideur en een drempelloze entree treed je de lobby van het hotel binnen. Als een draaideur niet handig is, is er ook een naastgelegen duwdeur. Ook deze entree is drempelloos. Via de lobby en enkele drempelloze gangen bereik je het restaurant. Het restaurant is ook bereikbaar direct vanaf de parkeerplaats. Via een vaste bestraatte helling bereik je de drempelloze entree. Via een automatische schuifdeur bereik je het restaurant.

Drempels inpandig

Er zijn inpandig geen drempels aanwezig.

Verdieping

Het restaurant bevindt zich op de begane grond.

Restaurant

Het restaurant is ruim ingericht. Er zijn tafels aanwezig met één centrale middenpoot, deze tafels zijn goed onderrijdbaar met een (elektrische) rolstoel.

Betalen

Er is een mobiel pinautomaat aanwezig.

Invalidentoilet

Er is een ruim invalidentoilet aanwezig. Er is voldoende ruimte om met de rolstoel vóór en naast het toilet te staan. Het toilet beschikt verder over steunbeugels, een alarmkoord en een onderrijdbare wastafel.

Hulphond

Een hulphond is welkom.

Adres

Van der Valk Hotel Apeldoorn – De Cantharel
Van Golsteinlaan 20 in Ugchelen

www.vandervalkapeldoorn.nl

Alle rechten voorbehouden
Typefouten en prijswijzigingen voorbehouden

Misschien vindt je dit ook leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Prima Meer info

Privacy & Cookies Policy