Home Alle restaurants Woody’s Pancakes & Steaks (holten)

Woody’s Pancakes & Steaks (holten)

door Judith

Woody's Pancakes & Steaks

Holten
Woensdag 20 februari 2019

Inleiding

Het was een prachtige zonnige woensdagmiddag. Leuke bijkomstigheid was dat we ook nog eens een vrije dag hadden opgenomen. Tijd voor iets leuks! Winkelen doen we al zo vaak en een musea bezoeken hadden we geen zin. Uiteindelijk kwamen we op het idee om wat te gaan rondtoeren nabij de Sallandse Heuvelrug. Een mooie groenrijke omgeving!

Aan het einde van de middag, voordat de autorit voortgezet zou worden terug richting Assen, besloten we nog wat te gaan eten en drinken. Want inmiddels hadden we wel zin in iets gekregen.

Halverwege de Holterberg staat restaurant Woody’s in een mooie bosrijke omgeving en aan de rand van Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug. Een restaurant waar je in een ongedwongen sfeer een hapje kunt eten.

Type restaurant

Het restaurant serveert vooral steaks, burgers en pannenkoeken.

Invalidenparkeerplaats

Er is een groot parkeerterrein aanwezig, direct naast het restaurant. De ondergrond van het parkeerterrein is verhard middels zand en grind. De ondergrond is wel goed verhard en prima te berijden met een (elektrische) rolstoel.

Ondergrond van parkeerplaats naar restaurant

Het pad vanaf het parkeerterrein naar het restaurant is verhard middels bestrating.

Terras

Er is een terras aanwezig. Het terras is verhard middels bestrating en is ruim ingericht. De tafels beschikken over 4 poten, aan elke hoek. De tafels zijn daarmee minder goed onderrijdbaar voor een rolstoel.

Entree restaurant

Via een lichte duwdeur treed je het pand binnen. De entree bevat een drempel. Dit is opgelost doordat er standaard een oprijplaat ligt. Daardoor is dit pand prima te betreden met een (elektrische) rolstoel.

Drempels inpandig

Er zijn geen inpandige drempels aanwezig.

Verdieping

Het restaurant bevindt zich op de begane grond.

Restaurant

Het pand is ruim ingericht. De tafels beschikken over 4 poten, aan elke hoek. De tafels zijn daarmee minder goed onderrijdbaar voor een rolstoel.

Invalidentoilet

Er is een ruim invalidentoilet aanwezig, voorzien van beugels naast het toilet en een alarmkoord.

Ambiance restaurant

Het pand is redelijk modern en voorzien van veel glas. Van binnen is het pand dus vrij licht. Er hangt een ongedwongen, knusse, gezellige en stoere sfeer. Het is traditioneel Scandinavisch ingericht. Denk aan houten wanden en geweien aan de wand. Een leuk effect zijn de echte bomen die in het pand staan. Bladeren van nep-hedera en lantaarns hangend aan de takken. Midden in het restaurant is een grote gashaard geplaatst.

Eten & Drinken

De recensent koos voor een lekkere pannenkoek met appel en spek. Goed bereid en lekker vers.

Extra

Leuk om te weten is dat Woody’s sinds januari 2019 duurzaam is gaan werken. Zo zijn ze overgegaan van gas naar elektrisch koken en wordt het vlees bereid op een houtskoolgrill. Daarnaast hangen in het restaurant zogenaamde “Woody’s Planet Bags”. Ze moedigen klanten aan het overgebleven eten mee naar huis te nemen. Eveneens werken ze met biologisch afbreekbare rietjes, melkcupjes en suikerzakjes. Een goede zaak!

De bediening is vriendelijk en gastvrij. Het restaurant is eveneens zeer geschikt voor kinderen.

Adres

Woody’s pancakes & steaks
Holterbergweg 11, Holten

www.woodysholten.nl

Alle rechten voorbehouden
Typefouten en prijswijzigingen voorbehouden

Misschien vindt je dit ook leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Prima Meer info

Privacy & Cookies Policy