Home Alle restaurants Badhotel Bruin ~ Restaurant Bravoure (Vlieland)

Badhotel Bruin ~ Restaurant Bravoure (Vlieland)

door Judith

Badhotel Bruin ~ Restaurant Bravoure

Vlieland
Dinsdag 11 juni 2019

Inleiding

Een regenachtig dag op Vlieland. Bij badhotel Bruin dronken we een mok met hot chocolate! Echt even opwarmen. We zaten in een leuk nisje met uitzicht over de Dorpsstraat. We besloten hier wat te gaan eten.

Type restaurant

Het restaurant serveert verschillende Internationale gerechten.

Invalidenparkeerplaats

Vlieland is een autovrij eiland. Omdat wij in het bezit zijn van een invalidenparkeerkaart, krijgen wij ontheffing en mag de auto mee het eiland op. Let op: een ontheffing kun je aanvragen bij de gemeente Vlieland en is 2 maanden geldig. Er zijn voldoende parkeerplekken op het eiland.

Terras

Aan de voorkant van het hotel is een terras gesitueerd. Het terras beschikt over tafels met een middenpoot en zijn daarmee goed onderrijdbaar met een (elektrische) rolstoel.

Entree restaurant

Via de ruime en drempelloze entree mét duwdeur, bereik je de grote hal en tevens receptie. Aan de rechterzijde van de hal loop of rol je het restaurant binnen.

Drempels inpandig

Er zijn inpandig geen drempels aanwezig.

Verdieping

Het restaurant bevindt zich op de begane grond.

Restaurant

Het restaurant is ruim ingericht. Er zijn tafels aanwezig met één middenpoot, deze tafels zijn goed onderrijdbaar met een (elektrische) rolstoel.

Invalidentoilet

Er is een invalidentoilet aanwezig. Vanwege een kinder-aankleedplank kun je niet met de rolstoel naast het toilet komen. Vóór het toilet is voldoende ruimte.

Ambiance restaurant

Badhotel Bruin is een charmant hotel, gelegen in de dorpsstraat. Restaurant Bravoure is modern, chic en sfeervol ingericht.

Eten & Drinken

Als voorgerecht namen we een Caesar Salade, een vegetarische Cassave salade (met komkommer, radijs, pinda en rempejek) en de Langoustine (met bulgur, zuidvruchten en zeegroenten). De voorgerechten waren heerlijk. Het vegetarische gerecht met cassave was zeer origineel! Als hoofdgerecht namen we de Entrecote (van de Aussie Angus met groenten en chimichurri) en de vegetarische gele groentencurry, geserveerd met geurige jasmijnrijst. De hoofdgerechten waren zeer smaakvol. Als nagerecht namen we een lekker kop cappuccino. Goede koffie met een mooie dikke schuimlaag. Bij de koffie of thee wordt altijd een heerlijk boter-kruimelkoekje geserveerd, waarschijnlijk zelf gemaakt. Jummie, alleen voor de goede koffie en het koekje zal ik eens gaan zitten bij Badhotel Bruin.

Extra

De bediening is vriendelijk en gastvrij.

Adres

Badhotel Bruin
Restaurant Bravoure
Dorpsstraat 88, Vlieland

www.badhotelbruin.nl

Alle rechten voorbehouden
Typefouten en prijswijzigingen voorbehouden

Misschien vindt je dit ook leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Prima Meer info

Privacy & Cookies Policy