Home Alle restaurants Beachclub O (Noordwijk aan Zee)

Beachclub O (Noordwijk aan Zee)

door Judith

Beachclub O

Noordwijk aan Zee
11 maart 2022

Inleiding

In Zuid-Holland ligt de badplaats Noordwijk aan Zee. Met twee boulevards, een lange kuststrook, hippe beachclubs en een leuke winkelstraat, is Noordwijk aan Zee, vooral in de zomermaanden, een populaire badplaats. Aan de Koningin Wilhelmina Boulevard vind je Beachclub O. Een hippe beachclub, waar je het gehele jaar terecht kunt voor een lunch, diner of hapje en een drankje. Beachclub O heeft een fijne lounge sfeer en beschikt over een groot verhard terras op het strand mét uitzicht op zee. Iedere zaterdagavond zorgt een DJ voor heerlijke muziek!

Type restaurant

Beachclub O serveert op culinaire wijze verschillende Internationale gerechten.

Invalidenparkeerplaats

Het parkeerterrein Palaceplein (Palaceplein 1, Noordwijk aan Zee) beschikt over meerdere invalidenparkeerplaatsen.

Ondergrond van parkeerplaats naar restaurant

Het pad van het parkeerterrein naar Beachclub O is verhard middels bestrating. Er zijn twee strandopgangen richting Beachclub O. De eerste strandopgang (nr. 16) is toegankelijk voor rolstoelgebruikers. De strandopgang is verhard middels betonplaten. Bij stormachtig weer kan er een laag zand op de betonplaten liggen, waardoor ze minder goed begaanbaar zijn met een (elektrische) rolstoel.

Terras

Beachclub O beschikt over een ruim terras. Er zijn tafels aanwezig met één centrale middenpoot. Deze tafels zijn goed onderrijdbaar met een (elektrische) rolstoel.

Entree restaurant

Via een automatische schuifdeur en een ruime drempelloze entree bereik je de beachclub.

Drempels inpandig

Er is inpandig een verlaagd niveau van enkele traptreden. Via een vaste en brede oprit zijn alle niveaus bereikbaar met een (elektrische) rolstoel.

Verdieping

Het restaurant bevindt zich op de begane grond.

Restaurant

Het restaurant is relatief krap ingericht. De tafels aan de looppaden zijn echter goed toegankelijk met een rolstoel. Er zijn tafels aanwezig met één centrale middenpoot, deze tafels zijn goed onderrijdbaar met een (elektrische) rolstoel.

Betalen

Er is een mobiel pinautomaat aanwezig.

Invalidentoilet

Er is een ruim invalidentoilet aanwezig. Er is voldoende ruimte om met de rolstoel vóór het toilet te staan. Het toilet beschikt over steunbeugels, een alarmkoord, een onderrijdbare wastafel en een spiegel op zithoogte.

Hulphond

Een hulphond is welkom.

Adres

Beachclub O
Koningin Wilhelmina Boulevard 106 in Noordwijk aan Zee
(strandafrit 16-17)

www.beachclubo.nl

Alle rechten voorbehouden
Typefouten en prijswijzigingen voorbehouden

Misschien vindt je dit ook leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Prima Meer info

Privacy & Cookies Policy