Home Alle restaurants Kaneel & Kruimels (Ermelo)

Kaneel & Kruimels (Ermelo)

door Judith

Kaneel & Kruimels

Ermelo
5 februari 2022

Inleiding

Op de Veluwe, in het plaatsje Ermelo, vind je midden in het centrum Kaneel & Kruimels. Dit gezellige koffietentje is opgericht door twee zussen. Zij vonden dat er een plek ontbrak waar je bij kunt kletsen met een vriendin, onder het genot van een kop koffie en een lekker stuk huisgemaakte taart. Zelfs aan de kleintjes is gedacht, zij kunnen genieten van een babychino. Ook kun je er lekker ontbijten, lunchen of highteaën.
.
In oktober 2021 is het pand ernaast erbij getrokken, dit betekent dat er veel meer zitruimte is. Daarnaast is er een klein winkeltje gesitueerd, waar je o.a. koffie, chai tea, kaarsen, servies en kaarten kunt kopen.

Type restaurant

Kaneel & Kruimels serveert voornamelijk Hollandse lunchgerechten en zoetigheden.

Invalidenparkeerplaats

Aan de voorkant van Kaneel & Kruimels is een groot parkeerterrein gesitueerd met 4 invalidenparkeerplaatsen.

Goed om te weten: Op dinsdagochtend is er een weekmarkt. In dat geval is het parkeerterrein niet bereikbaar en is het raadzaam om bij de Plus supermarkt te parkeren (Burgemeester Langmanstraat 2, Ermelo).

Ondergrond van parkeerplaats naar restaurant

Het pad van het parkeerterrein naar Kaneel & Kruimels is verhard middels bestrating.

Terras

Er is in het voorjaar tot de herfst een terras aan de voorkant van het pand gesitueerd. Het terras is ruim opgezet met tafeltjes met een middenpoot en een grote picknick tafel met banken. Vanwege de bredere middenpoot van de tafels, is het wat lastiger om goed onder de tafels te rijden met een (elektrische) rolstoel.

Entree restaurant

Het pand kent twee ingangen. Eén ingang kent een wat hogere drempel. Vanwege een oprijplaat is deze entree goed overrijdbaar met een (elektrische) rolstoel. De andere ingang kent een zeer lage drempel en is goed overrijdbaar met een (elektrische) rolstoel. Beide ingangen zijn te betreden met een duwdeur.

Drempels inpandig

Er zijn inpandig geen drempels aanwezig.

Verdieping

Kaneel & Kruimels bevindt zich op de begane grond.

Restaurant

Het pand is redelijk ruim opgesteld. Er is 1 ronde tafel met een middenpoot, het blad van deze tafel is iets hoger dan van de andere tafels. Verder staan er tafels met 4 poten. Deze tafels zijn moeilijker onderrijdbaar met een (elektrische) rolstoel.

Betalen

Er is geen mobiel pinautomaat aanwezig. Het pinautomaat staat op de bar/toonbank en kent een redelijk lang snoer, waardoor het mogelijk is om zelf te betalen.

Invalidentoilet

Er is geen invalidentoilet aanwezig.

Tip:
Aan het Raadhuisplein, in de bibliotheek (gevestigd in het gemeentehuis), is wel een ruim invalidentoilet aanwezig. Dit toilet beschikt over beugels naast het toilet, een onderrijdbare wastafel en een spiegel op zithoogte. Let op: Het toilet is alleen bereikbaar als het gemeentehuis is geopend.

Hulphond

Een hulphond is welkom.

Adres

Kaneel & Kruimels
Raadhuisplein 11A Ermelo

www.kaneelenkruimels.nl

 

Alle rechten voorbehouden
Typefouten en prijswijzigingen voorbehouden

Misschien vindt je dit ook leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Prima Meer info

Privacy & Cookies Policy