Home Alle restaurants Restaurant Herberg de Klomp (Vilsteren)

Restaurant Herberg de Klomp (Vilsteren)

door Judith

Restaurant Herberg de Klomp

Vilsteren
19 februari 2022

Inleiding

Charme Hotel & Restaurant Herberg De Klomp ligt op het landgoed Vilsteren in het Overijsselse dorp Vilsteren, nabij Dalfsen en Ommen. Het landgoed is ca. 1.051 hectare groot. Het grootste deel van het landgoed bestaat uit cultuurland. Er zijn 10 agrarische bedrijven actief op het landgoed. Naast Huis Vilsteren en verschillende wandelroutes, vind je te midden van de prachtige natuur die landgoed Vilsteren rijk is, Charme Hotel & Restaurant Herberg De Klomp. Het hotel en restaurant is gevestigd in een charmant en karakteristiek pand. Het restaurant is zeer sfeervol en gezellig ingericht en er staat en hangt veel kunst van lokale kunstenaars. Het restaurant is goed rolstoeltoegankelijk. Het hotel beschikt over 13 hotelkamers, welke overigens niet rolstoeltoegankelijk zijn.

Type restaurant

Het restaurant serveert gerechten uit de Frans moderne keuken. Het restaurant werkt met een verassingsmenu, waarbij keuze is uit meerdere gangen. De producten komen veelal uit de streek en het wild komt van het landgoed waarop het restaurant is gelegen.

Invalidenparkeerplaats

Het restaurant beschikt over een eigen parkeerterrein en er is, vlak bij de ingang van het restaurant, een invalidenparkeerplaats aanwezig. Het valt wel op dat bij de invalidenparkeerplaats twee oplaadpunten zijn voor elektrische auto’s. Dat kan problemen geven. Het parkeren is gratis.

Ondergrond parkeerplaats naar restaurant

Het pad van het parkeerterrein naar het restaurant is verhard middels bestrating.

Terras

Restaurant De Klomp heeft aan de voorzijde van het pand een groot terras. Het terras is goed rolstoeltoegankelijk. Er zijn tafels aanwezig met een centrale middenpoot, deze tafels zijn goed onderrijdbaar met een (elektrische) rolstoel.

Entree restaurant

Vanaf de parkeerplaats kom je via twee duwdeuren in het restaurant terecht. Bij de toegangsdeur is een kleine drempel van ongeveer 2 cm aanwezig, maar dat levert geen probleem op voor een (elektrische) rolstoel.

Drempels inpandig

Een gedeelte van het restaurant ligt op een iets hoger niveau (1 traptrede), maar dat gedeelte is prima te bereiken door middel van een vaste schuine oprit. Er zijn verder inpandig geen drempels aanwezig.

Verdieping

Het restaurant bevindt zich op de begane grond.

Restaurant

Het restaurant is groot en ruim opgezet. De ronde tafels zijn goed onderrijdbaar met een (elektrische) rolstoel. De rechthoekige tafels hebben aan elke hoek een tafelpoot. Daarmee zijn deze tafels lastiger onderrijdbaar met een elektrische rolstoel.

Betalen

Er is een mobiel pinapparaat aanwezig.

Invalidentoilet

Er is een invalidentoilet aanwezig. Het toilet is op de begane grond gesitueerd. Het toilet is ruim opgezet en je kunt met je rolstoel voor of naast het toilet staan. Het toilet beschikt over steunbeugels. Er is een onderrijdbare wastafel en een spiegel op zithoogte aanwezig. Er is geen alarmkoord aanwezig.

Hulphond

Een hulphond is welkom.

Adres

Charme Hotel & Restaurant Herberg De Klomp
Vilsterseweg 10 in Vilsteren

www.herbergdeklomp.nl

 

Alle rechten voorbehouden
Typefouten en prijswijzigingen voorbehouden

Misschien vindt je dit ook leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Prima Meer info

Privacy & Cookies Policy