Home Alle restaurants Restaurant Natuurlijk (Egmond aan Zee)

Restaurant Natuurlijk (Egmond aan Zee)

door Judith

Restaurant Natuurlijk

Egmond aan Zee
1 februari 2022

Inleiding

In de provincie Noord-Holland vind je het badplaatsje Egmond aan Zee. Het plaatsje kent een lange, gezellige en toegankelijke boulevard. Bij het Nijntje Aan Zee Pleintje aan de Boulevard Zuid is een brede opgang naar het strand. Via betonplaten kun je als rolstoelgebruiker erg ver het strand op komen, tot wel 30 meter van de zee. Wist je dat Egmond aan Zee ook over zeer toegankelijke vakantie appartementen beschikt? Klik dan hier voor meer info!

Vlakbij het strand, op 550 m afstand, vind je restaurant Natuurlijk. In dit huiselijke restaurant kun je genieten van een lunch of diner, waarbij zoveel mogelijk gewerkt wordt met duurzame, biologische en streekgebonden producten. Natuurlijk kun je er ook gewoon genieten van een kopje thee of koffie met gebak of een drankje met borrelhapjes.

In de tuin rondom het restaurant liggen 18 kunstgras midgetgolfbanen. Voor een geringe prijs kun je daar een potje midgetgolf spelen.

Type restaurant

Het restaurant serveert overwegend Nederlandse gerechten.

Invalidenparkeerplaats

Het restaurant beschikt over een eigen parkeerterrein. Hier zijn geen aparte invalidenparkeerplaatsen aanwezig.

Ondergrond van parkeerplaats naar restaurant

Het pad van het parkeerterrein naar het restaurant is verhard middels bestrating.

Terras

Het pand beschikt over een ruim terras. Er zijn alleen tafels aanwezig met aan elke hoek van de tafel een poot (4-poot tafels). Deze tafels zijn minder goed onderrijdbaar met een elektrische rolstoel.

Entree restaurant

Via een duwdeur bereik je het restaurant. De entree kent een drempel van een paar centimeters, maar door de aanwezigheid van een oprijplaatje is het goed overrijdbaar met een (elektrische) rolstoel.

Drempels inpandig

Er zijn inpandig geen drempels aanwezig.

Verdieping

Het restaurant bevindt zich op de begane grond.

Restaurant

Het restaurant is ruim ingericht. Er zijn alleen tafels aanwezig met aan elke hoek van de tafel een poot (4-poot tafels). Deze tafels zijn minder goed onderrijdbaar met een elektrische rolstoel.

Betalen

Er is een mobiel pinautomaat aanwezig.

Invalidentoilet

Er is een invalidentoilet aanwezig. Het toilet biedt voldoende ruimte naast het toilet voor een rolstoel. Het toilet beschikt eveneens over steunbeugels, een onderrijdbare wastafel en een spiegel op zithoogte.

Hulphond

Een hulphond is welkom.

Adres

Restaurant Natuurlijk
Dr. Wiardi Beckmanlaan 8 in Egmond aan Zee

www.natuurlijk-egmond.nl

Alle rechten voorbehouden
Typefouten en prijswijzigingen voorbehouden

Misschien vindt je dit ook leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Prima Meer info

Privacy & Cookies Policy