Home Alle restaurants KB Food & Drinks (Dokkum)

KB Food & Drinks (Dokkum)

door Judith

KB Food & Drinks

Dokkum
15 juli 2021

Inleiding

Dokkum ken je vast wel als één van de 11 steden waar de Elfstedentocht gereden wordt. Maar wist je dat Dokkum ook echt heel leuk is voor een dagje uit?! Dokkum ligt in het noorden van Friesland, vlakbij de Waddenzee. De oude stadkern doet erg intiem aan o.a. door de karakteristieke panden. In de stadskern vind je KB Food & Drinks. Het Grand Café kent een erg gezellige sfeer, dit komt omdat het pand modern en heel kleurrijk is ingericht. Je kunt bij KB Food & Drinks terecht voor een lekkere lunch, high-tea of diner.

Type restaurant

Het restaurant serveert verschillende Internationale gerechten.

Invalidenparkeerplaats

Er zijn 2 invalidenparkeerplaatsen aanwezig aan de Strobossersteeg te Dokkum. Aan de rand van Dokkum vind je nog 4 grote parkeerplaatsen.

Ondergrond van parkeerplaats naar restaurant

Het pad van de parkeerplaats naar het restaurant is verhard middels bestrating.

Terras

Het Grand Café beschikt over een gezellige stadstuin met verharde ondergrond. De inrichting is ruim en er zijn tafels aanwezig met een centrale middenpoot. Deze tafels zijn goed onderrijdbaar met een (elektrische) rolstoel. Niet alle tafels zijn geschikt voor rolstoelgebruikers (picknicktafel), het is daarom raadzaam om vooraf te reserveren.

Entree restaurant

De entree van het restaurant kent een lage drempel tot 5 cm. Er ligt een oprijplaat, daardoor is deze drempel gemakkelijk te overrijden met een elektrische rolstoel. Je komt het pand binnen via een duwdeur.

Drempels inpandig

Er zijn inpandig geen drempels aanwezig. Er is een lage drempel aanwezig bij de ‘achterdeur’ om de stadstuin te bereiken. Deze drempel is overigens prima te overrijden met een (elektrische) rolstoel.

Verdieping

Het restaurant bevindt zich op de begane grond.

Restaurant

Het restaurant is ruim ingericht. Er zijn zowel tafels aanwezig met een poot aan elke hoek van de tafel, als tafels met één centrale middenpoot. De tafels met één centrale middenpoot zijn goed onderrijdbaar met een (elektrische) rolstoel.

Betalen

Op verzoek is mobiel pinnen mogelijk.

Invalidentoilet

Er is geen invalidentoilet aanwezig. Het ‘normale’ toilet is in lengte wel ruim.

Hulphond

Een hulphond is welkom.

Adres

Grand Café KB Food & Drinks
Keppelstraat 4 in Dokkum

www.kbfood.nl

Alle rechten voorbehouden
Typefouten en prijswijzigingen voorbehouden

Misschien vindt je dit ook leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Prima Meer info

Privacy & Cookies Policy