Home Alle restaurants Restaurant Proeflokaal Sneek

Restaurant Proeflokaal Sneek

door Judith

Restaurant Proeflokaal Sneek

Sneek
15 juli 2021

Inleiding

In hartje Sneek vind je Het Gerechtshof Proeflokaal Sneek. Het Proeflokaal is gevestigd in het 180 jaar oude Kantongerecht. Een prachtig karakteristiek statig pand met authentieke details en ornamenten. Het interieur is geïnspireerd op de Franse jaren ’50 en ’60 en doet gezellig en hip aan. Bij het Proeflokaal bestel je voor een vast bedrag meerdere kleine gerechten.

Type restaurant

Het restaurant serveert verschillende Internationale gerechten.

Invalidenparkeerplaats

Er is op 700 meter afstand, op het Boschplein, een parkeergarage aanwezig. De parkeergarage heeft een doorrijhoogte van 2.10 en is daarmee ook toegankelijk voor aangepaste auto’s en busjes.

Ondergrond van parkeerplaats naar restaurant

Het pad van de parkeergarage naar het restaurant is verhard middels bestrating.

Terras

Aan de voorkant van het pand is een terras met verharde ondergrond gesitueerd. De tafels beschikken over een centrale middenpoot en zijn daarmee goed onderrijdbaar met een (elektrische) rolstoel.

Entree restaurant

De entree van het restaurant kent een lage drempel tot 5 cm. Deze drempel is gemakkelijk te overrijden met een elektrische rolstoel. Je komt het pand binnen via een duwdeur.

Drempels inpandig

Er zijn inpandig geen drempels aanwezig.

Verdieping

Het restaurant bevindt zich zowel op de begane grond, als op de eerste verdieping. Er is geen lift aanwezig. Om teleurstelling te voorkomen is het raadzaam om vooraf te reserveren, zodat je een tafel krijgt op de begane grond.

Restaurant

Het restaurant is ruim ingericht. Er zijn tafels aanwezig met één centrale middenpoot. Deze tafels zijn goed onderrijdbaar met een (elektrische) rolstoel.

Betalen

Er is een mobiel pinautomaat aanwezig. De medewerkers beschikken over een ‘handheld’ pinapparaat.

Invalidentoilet

Er is een invalidentoilet aanwezig. Dit toilet biedt voldoende ruimte naast het toilet. Eveneens zijn er steunbeugels, een alarmkoord, een onderrijdbare wastafel en een spiegel op zithoogte aanwezig.

Hulphond

Een hulphond is welkom.

Adres

Proeflokaal Sneek
Marktstraat 27 in Sneek

www.proeflokaalsneek.nl

Alle rechten voorbehouden
Typefouten en prijswijzigingen voorbehouden

Misschien vindt je dit ook leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Prima Meer info

Privacy & Cookies Policy