Home Alle restaurants Plaza Sportz (Assen)

Plaza Sportz (Assen)

door Judith

Plaza Sportz

Assen
16 juni 2022

Inleiding

Een gezellige borrel, actief uitje of een te gek evenement? Dan ben je bij Plaza Sportz in Assen aan het goede adres. Stap binnen in de bruisende wereld van Plaza Sportz, de huiskamer van Assen waar alles onder één dak te vinden is. Deze plek biedt elke dag een breed scala aan mogelijkheden: geniet van een heerlijke lunch, gezellige borrel of smakelijk diner in Grand café SMAAK, het restaurant gevestigd in Plaza Sportz.

Maar ook voor een spannend potje bowlen, glowgolf, padel en andere sportieve activiteiten kun je hier terecht! Bij mooi weer kunnen gasten ontspannen op het beach terras en zich in een ‘klein Ibiza’ wanen. Er is genoeg te beleven voor zowel jong als oud.

Een eigen uitje plannen? Dat kan! De locatie biedt ruimte voor diverse evenementen en activiteiten. Of je nu een feest, huwelijk, vergadering of bedrijfsuitje wilt vieren, hier zijn tal van mogelijkheden voor zowel privé als zakelijke gelegenheden.

Type restaurant

Het restaurant serveert verschillende Internationale gerechten.

Invalidenparkeerplaats

Plaza Sportz beschikt over een eigen parkeerterrein. Het parkeerterrein is groot en er zijn veel parkeervakken aangelegd. Er zijn geen invalidenparkeerplaatsen aanwezig.

Ondergrond van parkeerplaats naar restaurant
Het pad van het parkeerterrein naar het restaurant is verhard middels bestrating.

Terras

Het pand beschikt over een ruim terras. Er zijn tafels aanwezig met één centrale middenpoot. Deze tafels zijn goed onderrijdbaar met een (elektrische) rolstoel. Er is ook een beach terras aanwezig. Dit terras is niet rolstoeltoegankelijk, vanwege het aangelegde strand en het mulle gele zand.

Entree restaurant

Via een duwdeur bereik je Plaza Sportz. De entree kent een lage drempel tot 5 cm. Er ligt een vaste oprijplaat, waardoor de drempel goed overrijdbaar is met een (elektrische) rolstoel.

Drempels inpandig

Er zijn inpandig geen drempels aanwezig.

Verdieping

Het restaurant bevindt zich op de begane grond.

Restaurant

Het restaurant is ruim ingericht. Er zijn zowel tafels aanwezig met één centrale middenpoot, als tafels met 4 poten. De tafels met één centrale middenpoot zijn goed onderrijdbaar met een (elektrische) rolstoel. Er zijn verschillende zitjes aanwezig, waar je gezellig kunt borrelen na een avondje bowlen. De bowlingbaan is ook rolstoeltoegankelijk en bereikbaar via een vaste helling.

Betalen

Er is een mobiel pinautomaat aanwezig, waardoor je op zithoogte kunt pinnen.

Invalidentoilet

Er is ruim invalidentoilet aanwezig. Er is ruimte om met de rolstoel voor en naast het toilet te staan. Het toilet beschikt over steunbeugels, een onderrijdbare wastafel en een spiegel op zithoogte. Er is geen alarmkoord aanwezig.

Hulphond

Een hulphond is welkom.

Adres

Plaza Sportz
Stelmakerstraat 17 in Assen

www.plazasportzassen.nl

Alle rechten voorbehouden

Misschien vindt je dit ook leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Prima Meer info

Privacy & Cookies Policy