Home Alle restaurants Pand 17 (Assen)

Pand 17 (Assen)

door Judith

Pand 17

Assen
16 juni 2022

Inleiding

Pand 17 is hét sport & uitgaanscentrum van Assen. Je kunt er terecht voor verschillende leuke activiteiten, zoals tennis, squash, bowlen en glowgolf. Op vrijdagavond kun je dansen in Club 17. Op de zaterdag kun je gezellig borrelen in The Mancave: hier kun je in lekkere lounge banken Formule 1 of voetbal kijken met je vrienden. In de zomermaanden kun je op het beach terras heerlijk relaxen, barbecueën en zonnebaden op het aangelegde strand. Er is een speeltuin en een zwembad waar de kids zich prima vermaken! In het restaurant van Pand 17 kun je genieten van een lunch, borrel of diner. Kortom, voor ieder wat wils!

Type restaurant

Het restaurant serveert verschillende Internationale gerechten.

Invalidenparkeerplaats

Pand 17 beschikt over een eigen parkeerterrein. Het parkeerterrein is groot en er zijn veel parkeervakken aangelegd. Er zijn geen invalidenparkeerplaatsen aanwezig.

Ondergrond van parkeerplaats naar restaurant

Het pad van het parkeerterrein naar het restaurant is verhard middels bestrating.

Terras

Het pand beschikt over een ruim terras. Er zijn tafels aanwezig met één centrale middenpoot. Deze tafels zijn goed onderrijdbaar met een (elektrische) rolstoel. Er is ook een beach terras aanwezig. Dit terras is niet rolstoeltoegankelijk, vanwege het aangelegde strand en het mulle gele zand.

Entree restaurant

Via een duwdeur bereik je Pand 17. De entree kent een lage drempel tot 5 cm. Er ligt een vaste oprijplaat, waardoor de drempel goed overrijdbaar is met een (elektrische) rolstoel.

Drempels inpandig

Er zijn inpandig geen drempels aanwezig.

Verdieping

Het restaurant bevindt zich op de begane grond.

Restaurant

Het restaurant is ruim ingericht. Er zijn zowel tafels aanwezig met één centrale middenpoot, als tafels met 4 poten. De tafels met één centrale middenpoot zijn goed onderrijdbaar met een (elektrische) rolstoel. Er zijn verschillende zitjes aanwezig, waar je gezellig kunt borrelen na een avondje bowlen. De bowlingbaan is ook rolstoeltoegankelijk en bereikbaar via een vaste helling.

Betalen

Er is een mobiel pinautomaat aanwezig, waardoor je op zithoogte kunt pinnen.

Invalidentoilet

Er is ruim invalidentoilet aanwezig. Er is ruimte om met de rolstoel voor en naast het toilet te staan. Het toilet beschikt over steunbeugels, een onderrijdbare wastafel en een spiegel op zithoogte. Er is geen alarmkoord aanwezig.

Hulphond

Een hulphond is welkom.

Adres

Pand 17
Stelmakerstraat 17 in Assen

www.pand17.nl

Alle rechten voorbehouden
Typefouten en prijswijzigingen voorbehouden

Misschien vindt je dit ook leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Prima Meer info

Privacy & Cookies Policy